HyperX Cloud III vs Razer BlackShark V2 X

Super User

Kilopat
Arkadaşlar kulaklık alacağım. Fakat 2 kulaklık arasında kaldım.

Ekipman olarak hep Razer kullanırım. İlk kez gözüm kapalı Razer diyemedim. Hangisini önerirsiniz? Farkları nelerdir? Hangisi daha iyidir? Artıları veya eksileri nelerdir?

Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar kulaklık alacağım. Fakat 2 kulaklık arasında kaldım.

Ekipman olarak hep Razer kullanırım. İlk kez gözüm kapalı Razer diyemedim. Hangisini önerirsiniz? Farkları nelerdir? Hangisi daha iyidir? Artıları veya eksileri nelerdir?

Teşekkür ederim şimdiden.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...akustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html bana kalırsa bunu al.

İkisini de kullandım. V2X bende yazın terleme yaptı ve koku çıkarttı.

Şuandır aylardır HyperX Cloud 3 Wireless kullanıyorum ve sıkıntısı yok.

Mikrofon kalitesi olarak Razer daha iyi ama rahatlık olarak HyperX'i tercih ederim.

Hocam son olarak tekrar sorayım net olarak Fifine mi alayım yoksa HyperX mi? Müzik ile uğraşıyorum. Ses seviyesi, basslar, tizler çok önemli.

1750781437004.png

Frekans olarak Cloud 3 daha yüksek görünüyor.

Hocam son olarak tekrar sorayım net olarak Fifine mi alayım yoksa HyperX mi? Müzik ile uğraşıyorum. Ses seviyesi, basslar, tizler çok önemli.

Eki Görüntüle 2519667

Fifine çok daha iyi olur. Cloud 3'ün orijinal tiz ve bass dengesi çok kötü. Ancak EQ yapmayı biliyorsanız olabilir. EQ ile uğraşamam dersen H9 yapıştır geç.

Eki Görüntüle 2519667

Cloud 3 yüksek görünse de Fifine daha güzel sonuçlar veriyor bende Fifine'i öneririm kendim de kullanıyorum zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı