HyperX Cloud III Wireless alınır mı?

Kulaklıktan önce araya bazı şeyler sıkıştı diğer ekipmanları aldım bu zamana kadar sıra anca şimdi kulaklığa geliyor.

Hocam hortlatıyorum, kulaklığı aldınız mı? Aldıysanız kalitesi durumu nasıl. Belirtirsen çok sevinirim.

Hocam hortlatıyorum, kulaklığı aldınız mı? Aldıysanız kalitesi durumu nasıl. Belirtirsen çok sevinirim.

Aldım kullandım ben daha önce bu kadar kaliteli kulaklık kullanmadığımdan mıdır bilmem ama çok güzel oturdu kafama ses kalitesi gayet iyiydi dışarısı ile bağlantıyı kesiyor denilebilir.

Hocam merhaba konuyu hortlatıyor olabilirim ancak bir sorum var

77Z45AA ve

77Z46AA arasındaki fark nedir?​

Beyler kullanıyorum tavsiye ederim

Kullanıyorum tavsiye ederim

Merhaba ben de Cloud 3 Wireless ve Nova 7 Wireless arasında çok kaldım. Kulaklıktan memnun olduğunu yazmışsın ve ben şu an Cloud 2 kabloluya sahibim. Bu kulaklık için müzik konusunda oldukça olumsuz yorumlar var. Oyuncu kulaklığı olduğunu biliyorum ama daha çok hikaye modlu oyunları tercih ediyorum ve boş vakitlerde müzik dinliyorum. Müzik ve hikayeli oyunlarda deneyiminiz (denediyseniz) nedir?
Çok arada kaldım bu iki kulaklık arasında.

Kulaklıktan önce araya bazı şeyler sıkıştı diğer ekipmanları aldım bu zamana kadar sıra anca şimdi kulaklığa geliyor.

Aldin mi kulakligi hocam? performans hakkinda bilgi veriri misin, ben de almayi dusunuyorum.

Aldin mi kulakligi hocam? Performans hakkinda bilgi veriri misin, ben de almayi dusunuyorum.

HyperX Cloud Alpha Wireless aldım ve gayet memnunum. Ses seviyesi beni tatmin etti ön porta takınca sorunsuz çalışıyor ama arka porta takınca bazen cızırtı yapıyor ama ben memnunum. Ayrıca pedler büyük ve rahat mikrofonu da arkadaşlarım beğendi.

Şu an da almayı düşündüğüm bir kulaklık. Şu ana kadar yaşadığınız bir olayı vs var mıdır? Tavsiye eder misiniz günümüz itibarıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…