HyperX Cloud III Wireless mikrofonu cızırtı yapıyor

eozyurk61

Zeptopat
Daha fazla  
Cloud III Wireless aldım, daha ilk günüm. Takıp çıkarılabilir mikrofon en ufak harekette inanılmaz bir cızırtı veriyor. Ses kaydedip test yapıyorum, normalde bile ses inanılmaz cızırtılı, konuşma seslerim duyulmuyor. Kendi programını, driver vs. kaldırdım, yeniden kurdum ama sorun geçmiyor. Bu bozuk mudur, ona göre değişime göndereyim?

Yazılım sürümünüz güncel mi hocam NGenuity içerisinden kontrol edip söyler misiniz?

Ve buradan ayarları aynı yapıp denerseniz sevinirim

Hocam değişim isteyeceğim iade mi edeyim? Birkaç saat cs2 oynadım genel olarak sorunsuzdu saniyelik robotikleşme oluyordu anlık onu düzeltmek için dongle yerini değiştirdim ve ses tamamen tam takılmamış 3.5mm jak cızırtısına döndü ve rezalet. Telefona takıp denedim yine aynı ama sonra mikrofon jakıyla oynayınca düzeldi bir temassızlık var çok belli. Değişim istesem gelen yeni üründe sorunluysa onu iade edebiliyor muyum?

Yazılım sürümünüz güncel mi hocam NGenuity içerisinden kontrol edip söyler misiniz?

Eki Görüntüle 2470967

Ve buradan ayarları aynı yapıp denerseniz sevinirim
Hocam ayarlar tamamen böyle uygulamasında da güncel görünüyor. Eq ayarı için steelseries gg kullanıyordum onu vs hepsini kaldırdım tekrar yükledim ama olmuyor mikrofon jak girişiyle alakalı bir sorunu var.

Hocam EQ ayarı için Dolby Access kullanın en verimli o çalışıyor

Piyasada 300-500 TL’ye uyumlu bir mikrofon alabilirsiniz. Şu an stokta yok, ancak 1-2 hafta içinde gelecektir.
Hocam değişim talebi oluşturdum, mikrofonda sorun olduğunu bilsem keşke direk stoğa girince alırdım ama giriş yerinde de sorun olabilir. Benim merak ettiğim değişim yaptıktan sonra yine aynı sorun devam ederse hala iade hakkım var mı?

Bu konuda bir bilgim yok. 0850 222 56 56 numaralı telefondan ya da info@vatanbilgisayar.com adresinden Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerine ulaşarak en doğru bilgiyi alabilirsiniz.

Hocam 6 ay içerisinde elektronik bir üründe arıza olduğu taktirde iade hakkınız oluyordu diye biliyorum

Hepsiburada ile görüştüm bu ürün hijyenden dolayı iade edilemez dendi sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ürünün servisi index bilgisayarmış servise yollamam gerektiği söylendi ama 1 günlük ürünü servise yollamam ne kadar mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…