HyperX Cloud III Wireless nasıldır?

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
HyperX Cloud III Wireless kulaklığı almak istiyorum. FPS oyunlarında iyi bir performans verdiğini öğrendim. Ama ben bu kulaklığı oyunun yanında video edit yaparken de kullanmak istiyorum. Adobe programlarını kullanıyorum, bolca dizi film izlerim ve edit yaparım. Bu kulaklığı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak kullanıyorum. Bağlantısı seri. Şarjı iş görecek kadar uzun gidiyor. Ses seviyesi ve ses kalitesi de idare eder. . En son geçen indirimde 3500 civarına düşmüştü ki her türlü alınır o paraya. Bir daha kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.

HS80 Wireless daha iyi olur edit ve dizi işleri için.
hocam pahalı geldi bir tık ve kafam büyük normale göre bu yüzden rahat olmayabilir sanki

hocam video edit işleri ile uğraşıyor musunuz ya da film izliyor musunuz özellikle aksiyon filmleri izliyorum ben ve ses benim için önemli boğuk olmasını veya detayları duyamamayı istemem. çoğu kişi fps oyunlarında iyi olduğu için öneriyor kulaklığı sizde bu yüzden mi öneririm dediniz diye merak ettim yanlış anlamayın.

HS80 Wireless daha iyi olur edit ve dizi işleri için.
SteelSeries arctis 7+ nasıldır sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…