HyperX Cloud III Wireless vs Razer Barracuda vs SteelSeries Arctis 7+ Wireless

Cloud 3 kullanıcısyım ama sanırım SteelSeries'i tercih ederdim.

Sebebini açıklar mısın?

İlk olarak Cloud III'ün ses kasma performansını pek beğenmedim. Bundan önce 700₺'lik bir kulaklık kullanıyordum hemen hemen aynı performansa sahipti diyebilirim.(DtsX kapalı olarak kullandığım için olabilir emin değilim) İkinci olarak pedleri pek hoşuma gitmedi, SteelSeries'in padlerini deneyimleme şansım olmuştu ve bana gerçekten kalilteli bir hissiyat vermişti. Benim şahsi düşüncem bu yönde. Linklerini göndermiş oluğunuz ürünleri sıralamamı isterseniz SteelSeries > HyperX > Razer şeklinde sıralardım.

7.1 özelliğini fazla kullanmasam da hem film ve müzik oynatırken büyük fark yaratması, hem de kumaş yastık bulundurması sebebiyle Arctis 7+ bir tık hoşuma gitti. Yorumun için teşekkür ettim.

7.1 özelliğini fazla kullanmasam da hem film ve müzik oynatırken büyük fark yaratması, hem de kumaş yastık bulundurması sebebiyle Arctis 7+ bir tık hoşuma gitti. Yorumun için teşekkür ettim.
Ama şunuda eklemek isterim. Cloud III' ün 120 saat kullanım kapasitesi var. Bu durum gerçekten çok çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…