Merhaba, ben son 4 yıldır SteelSeries Artics 3 kullanıyordum, e artık değişme zamanı geldi bende karar veremedim bu ikisi arasında. Bütçe 4K civarı altı olsa daha iyi.
Merhaba, ben son 4 yıldır SteelSeries Arctis 3 kullanıyordum, e artık değişme zamanı geldi bende karar veremedim bu ikisi arasında. Bütçe 4K civarı altı olsa daha iyi.
Nova 7 wireless kullandım sesi o kadar da çok yüksek değil 1 yıl sonra cihaz bozuldu iade ettim ve dip ses var. Çalıştığım yerde HyperX Cloud lll Wireless satıyorum denedim dip ses yok ve bass çok iyi. Şuan barracuda pro kullanıyorum yakın ve mikrofonu çoğu wireless kulaklıklardan çok daha iyi.
Nova 7 Wireless kullandım sesi o kadar da çok yüksek değil 1 yıl sonra cihaz bozuldu iade ettim ve dip ses var. Çalıştığım yerde HyperX Cloud lll Wireless satıyorum denedim dip ses yok ve bass çok iyi. Şu an Barracuda Pro kullanıyorum yakın ve mikrofonu çoğu Wireless kulaklıklardan çok daha iyi.
Hayır hiç öyle bir şikayetle karşılaşmadım ama internet ortamında 1 2 kişiden böyle problemin olduğunu yazan var. Cihazın kendisinde sıkıntısı vardır çünkü ben müzik falan dinlediğim de tatmin etti. Ben kulaklıklarda çok problem yaşadığım için neredeyse bütün kulaklıkların test ettim. HyperX 3 Wireless kulaklık çoğu kulaklığa bin basar.