HyperX Cloud Kulaklıkta Cızırtı Sorunu

Creik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce HyperX Cloud kulaklık almıştım ama bugün bi sorun oldu sağ kulaklıkta ani cızırtılar oluyor bazen ama sadece facebook bildirimleri ve bazen skype konuşmasında sizce sorun neden olabilir ? Youtubeden video izlerken bi sorun olmuyor ama .

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili ses kartı ile bu durumlara alışın o zaman. Kulaklığın sesi çok yüksek -70 veya üzeri- ise yüksek sesin getirdiği parazit de buna neden olabilir. Tabii ilk olarak ses sürücüsünü güncelleyin derim. Donanım kimliği ile:

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Bulamazsanız ID'yi buraya yapıştırın.

arkdaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum hyprex clod core kulaklık aldım internetten. müzik dinlerken youtube den video izlerken hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor fakat cs:go v.b gibi oyunlara girdigimde kulaklıktan cızırtı sesi geliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor lütfen banada yardımcı olurmusunuz. kulaklığı daha kullanalı 1 gün oldu ilk günden bu sorunla karşılaştım. şimdiden teşşekkürler

Bende de aynı problem vardı. Garantiye gönderdim yenisini verdiler. Eğer garantisi devam ediyorsa garanti kağıdının üzerinde yazan yere kargolayın ve telefon edip bilgi alın. Değişim istediğinizi söyleyin değiştireceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…