Elektronik HyperX Cloud Mix Buds (Bluetooth + PC 2.4GHz) TW Kulaklık 1981 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Kulaklık hakkında bilgim yok fakat kulak içi gaming kulaklık arayanlar bakabilirler. Normalde 2500 TL civarında satılıyor.

1701287885083.png

İyi bir cihaz değil geri dönüşler kötü arkadaşlar bende almak istiyordum zamanında vazgeçtim sonra bulaşmayın :D
Hocam nedir tam olarak problem olan bu kulaklıkla ilgili düşünceniz? Bende bakıyorum ama kulaktan çoğu zaman düştüğünü ve yazılım desteğinin kötü olduğunu gördüm. Onun dışında 7.1 ve pil ömrü olarak diğer kulaklıklardan gayet iyi görünüyor. Bende soundcore liberty 4 nc almasaydım muhtemelen alırdım bunu

Hocam nedir tam olarak problem olan bu kulaklıkla ilgili düşünceniz? Bende bakıyorum ama kulaktan çoğu zaman düştüğünü ve yazılım desteğinin kötü olduğunu gördüm. Onun dışında 7.1 ve pil ömrü olarak diğer kulaklıklardan gayet iyi görünüyor. Bende Soundcore liberty 4 nc almasaydım muhtemelen alırdım bunu.

İncelemelerde ve yabancı forumlarda yorumlara baktım ayrıca amazondada bakabilirsiniz yorumlara bir ürün iyiyse zaten yorumlarda 10 yorumdan 8-9 iyi olur 1 taneside hep çıkar hocam genelde yarı yarıya bir durum gördüm vazgeçtim iyi bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum sahibinden 1 kullanıcıda görmüştüm 2.el memnun kalmadığı için satıyordu. Sonra vazgeçtim :D 300-400 TL değilki şu kulaklığı alalım istediğimizi vermez ise kenara atalım nerede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı