HyperX Cloud Orbit S nasıldır?

ZeroNSS

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 5–6 senedir G432 kullanıyorum. Çok memnundum fakat artık kulaklık ömrünü doldurdu. HyperX Cloud Orbit S'e baktım ve açıkçası daha uygun bir şey arıyordum ama G432'den de daha iyi olsun istiyorum. Aradaki modellerde ya harici ses kartı yok (ses kartım çok iyi değilmiş) ya da 7.1 kısmı biraz sıkıntılıymış (oyun da oynuyorum), ondan dolayı buna yöneldim. Ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Hocam 5 bin TL vereceksen Cloud 3 yerine neden ona bakıyorsun ki?

Hocam orbitin ses kalitesine çok daha iyi diyorlar ondan dolayı biraz yöneldim. Açıkçası daha uygun bir şey bulmayı umuyorum mümkünse Cloud 3 kullandıysanız deneyimlerinizi alabilir miyim?

Hocam orbitin ses kalitesine çok daha iyi diyorlar ondan dolayı biraz yöneldim. Açıkçası daha uygun bir şey bulmayı umuyorum mümkünse Cloud 3 kullandıysanız deneyimlerinizi alabilir miyim?

Hocam kablolu bir kulaklık, tabii ki daha iyi sesi olacak. Ama şahsen kablolu bir kulaklığa 5K vermezdim. Kullanmıyorum bu arada.

Anladım hocam. Peki Asus Rog Delta X S core bu kulaklık veya Cloud 3 arasında bir seçim yapsanız hangisini alırdınız? Nedenini söyleyebilir misiniz? (alırsam kablolu alacağım büyük ihtimalle)

Orbit S kullanıcısıyım memnunum ses kalitesi gerçekten üst düzey ama kablosuz kulaklık rahatlığından vazgeçeceksiniz o kötü yanı tabi.

Hocam Cloud 3'ü biraz daha araştırıp şu anlık yeterli olduğunu düşündüm. Büyük ihtimalle Cloud 3 alacağım teşekkür ederim yine de değerli yorumunuz için.
Orbit S kullanıcısıyım memnunum ses kalitesi gerçekten üst düzey ama kablosuz kulaklık rahatlığından vazgeçeceksiniz o kötü yanı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…