A Akmanvayic Zeptopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 HyperX Cloud orbit s kulaklık aldım kulaklığın yazılımını indirdim. Yazlımı kulaklığı görmüyor not connected hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz? Bu arada kulaklığı laptop görüyor yazılım görmüyor.
HyperX Cloud orbit s kulaklık aldım kulaklığın yazılımını indirdim. Yazlımı kulaklığı görmüyor not connected hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz? Bu arada kulaklığı laptop görüyor yazılım görmüyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Hangi kabloyla bağladın? 3.5mm kablosuyla bağladıysan görmez. USB-C veya USB-A kablosuyla bağlaman gerekiyor yazılım için.
Hangi kabloyla bağladın? 3.5mm kablosuyla bağladıysan görmez. USB-C veya USB-A kablosuyla bağlaman gerekiyor yazılım için.
A Akmanvayic Zeptopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 HEPSİYLE BAĞLADIM OLMUYOR HALA BÖYLE. Dosya Ekleri image.jpg 82,3 KB · Görüntüleme: 35
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Akmanvayic dedi: HEPSİYLE BAĞLADIM OLMUYOR HALA BÖYLE. Genişletmek için tıkla... Bağlı değil diyor. Bağlantıyla alakalı bir problem var gibi duruyor. Olmadı NGENUITY'i silip tekrar yüklemeyi dene.
Akmanvayic dedi: HEPSİYLE BAĞLADIM OLMUYOR HALA BÖYLE. Genişletmek için tıkla... Bağlı değil diyor. Bağlantıyla alakalı bir problem var gibi duruyor. Olmadı NGENUITY'i silip tekrar yüklemeyi dene.