HyperX Cloud Revolver S Kulaklığın Ses Kartı İyi midir?

yarkan88

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Kulaklık olarak HyperX Cloud Revolver S kullanıyorum. Kutusundan çıkan ve USB'den kullanılan kendi ses kartı var.

Bu ses kartı ile mi kullanmak daha iyi yoksa anakartın kendi ses kartı üzerinden mi?

Anakart modelim: MSI X470 Gaming PRO Carbon

Anakartınızdaki ALC1220 fersah fersah daha iyidir. ALC1150 ve ALC1220 piyasada kulaklık yanında gelen tüm USB ses kartlarından iyidir, belki bir iki istisna vardır ama sizinkinden kesinlikle daha iyi.

Peki kulaklıkla alakalı nasıl bir ayar yapmamız lazım? Yazılım olur başka bir şey olur. Yani ben PUBG oynuyorum ve kulaklık iyi olmasına rağmen çok iyi ses alamıyorum. Kulaklığı sadece kulaklık çıkışını tak ve oyna dışında bir takım ayarlar yapılıyor olması lazım diye düşünüyorum. Bu konuda var mı bir fikriniz?

Pubg için equilazar yapman lazım ama onlarda uçak ve araba seslerini inanılmaz bozuyor kulaklığı çıkarıp atasın geliyor uğultudan dolayı kötü ve kulak yoran bir ses veriyor onun dışında ayak seslerini alman daha kolaylaşıyor ayrıca (Gürültü filtresini etkinleştir mutlaka masaüstündeki ses denetimi ayarlarından silah sesi seviyesi kulak rahatsız etmeyecek seviyeye gelecektir)

Pubg için equilazar yapman lazım ama onlarda uçak ve araba seslerini inanılmaz bozuyor kulaklığı çıkarıp atasın geliyor uğultudan dolayı kötü ve kulak yoran bir ses veriyor onun dışında ayak seslerini alman daha kolaylaşıyor ayrıca (Gürültü filtresini etkinleştir mutlaka masaüstündeki ses denetimi ayarlarından silah sesi seviyesi kulak rahatsız etmeyecek seviyeye gelecektir)

Deniyim bakalim. Tesekkurler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı