HyperX Cloud Revolver S Ses Kartı ile Garip Ses Sorunu

tentago

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar Technopat Ailesi,

25 gün evvel Hepsiburada üzerinden Tekramarket satıcısından bir HyperX Cloud Revolver S satın aldım. Ürünün kargoda 1 hafta dolaşıp evime geldi. Ürünü açtıktan sonra yanında gelen USB ses kartı ile kullanmak istedim. Bilgisayarıma taktığım zaman arka plandan "hıss" sesi geldiğini fark ettim. Kulaklık boşta olmasına rağmen arkadan ses gelmeye devam etti. Herhangi bir şey oynattığım zamanda bu ses iyice yükseldi. Bildiğiniz biri kulağıma üflüyor gibi.

Kulaklığın yanından ayrıca bir ayırıcı kablo çıktı. USB ses kartını çıkarıp, bu kablo ile Realtek üzerinden bağladığım zaman hiçbir şekilde bir gürültü olmuyor, tamamen tertemiz bir ses veriyor. Bu durumda anladım ki problem yanında verilen ses kartındadır dedim. Aynı şekilde Hepsiburada iade üzerinden geri yolladım.

Bugün, 1 saat önce ürün elime geçti. Aynı problem hala devam etmekte. Problemi 2 masaüstü 2 dizüstü olmak üzere 4 farklı özellikleri olan bilgisayarlarda denedim. Hepsinde aynı şekilde problem yapmaya devam ediyor. Gerçekten hevesim kaçtı artık, kulaklığı istemez oldum. Üzerinden 14 gün geçtiği için hepsiburada üzerinden iade yapamıyorum. Tekramarket'i aradığım zaman servis ile konuşun diyorlar, servisi aradığım zamansa biz bütün testleri yapıyoruz, size gelen ses kartı da büyük ihtimalle yeni bir ses kartıdır diyorlar.

HyperX'in kendi e-posta adresine de durumu anlatan bir e-posta yazdım. Bu saatten sonra ne yapmam lazım, nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seskartının firmware guncellemesını yapoabılırsın hyper x sitesi üzerinden mıcrofonu devredısı bırakınca ses oluyormu kontrol et eger kı oluyor ya wındowsun ses ayarlarından bu aygıtı dınle ozellıgını kapat.

Söylediklerinizin hepsini denedim, ancak ses problemi hala devam ediyor. Büyük ihtimalle cihaz arızalı, garantiye götüreceğim

Selam aynı sorun benim kulaklıkta da mevcut siz bir çözüm bulabildiniz mi? Usb dongle ile bağladığım da hıss sesi çok rahatsız ediyor aldırış etmeyim stereo ile kullanıyım diyorum ama o kadar para verdik hem ps4 pro da hemde laptopta sorun yaşıyorum.

Yok dostum malesef bir çözüm bulamadım. Abimin kulaklık ihtiyacı vardı, sesten'de pek rahatsız olmadığı için verdim ona gitti. Servise yollayınca aynı şekilde geri yolluyorlar bir sıkıntısı yok diye. Bir iki yerde adaptörlü USB kullanıp sorunu çözen olmuş ancak ne kadar doğrudur bilmiyorum malesef.

Cloud 2 kulaklık kullandığımda (3 tane kullandım) bu dip ses sorununu hepsinde yaşıyordum. 7.1 açık olduğunda ses seviyesi 68 ve üstünde başlıyordu. Steelseries Arctis 5'e geçiş yaptım kurtuldum.

İnternet cafedeki cloud 2 lerin hepsinde aynı sorun vardı sanırım. Boştayken cızırtı oluyor.

İnternet cafedeki cloud 2 lerin hepsinde aynı sorun vardı sanırım. Boştayken cızırtı oluyor.
Evet boştayken ses var 7.1 aktif edince o ses dahada çoğalıyor oyun oynarken çok fazla hissedilmesede rahatsız edici bir durum sonuçta pahalı bir kulaklık sese takmassan sıkıntı yok ama ben takıyorum.
Hocam bir şey daha soracağım usb dongle ile bağladığınızda ses yüksekliği nasıldı ben 3.5 mm ile bağladığımda muazzam ses veriyor ancak usb dongle ile bağladığımda ses oldukça düşük duruyor yanda ki ses açma tekerini ortaya kadar getirmeme rağmen ses çok az tekeri en yükseğe getirdiğmde ses yükseliyor ama yeterli değil aynı durum ps4 de de mevcut garantiye yollayıp şansımı deneyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…