Selamlar Technopat Ailesi,
25 gün evvel Hepsiburada üzerinden Tekramarket satıcısından bir HyperX Cloud Revolver S satın aldım. Ürünün kargoda 1 hafta dolaşıp evime geldi. Ürünü açtıktan sonra yanında gelen USB ses kartı ile kullanmak istedim. Bilgisayarıma taktığım zaman arka plandan "hıss" sesi geldiğini fark ettim. Kulaklık boşta olmasına rağmen arkadan ses gelmeye devam etti. Herhangi bir şey oynattığım zamanda bu ses iyice yükseldi. Bildiğiniz biri kulağıma üflüyor gibi.
Kulaklığın yanından ayrıca bir ayırıcı kablo çıktı. USB ses kartını çıkarıp, bu kablo ile Realtek üzerinden bağladığım zaman hiçbir şekilde bir gürültü olmuyor, tamamen tertemiz bir ses veriyor. Bu durumda anladım ki problem yanında verilen ses kartındadır dedim. Aynı şekilde Hepsiburada iade üzerinden geri yolladım.
Bugün, 1 saat önce ürün elime geçti. Aynı problem hala devam etmekte. Problemi 2 masaüstü 2 dizüstü olmak üzere 4 farklı özellikleri olan bilgisayarlarda denedim. Hepsinde aynı şekilde problem yapmaya devam ediyor. Gerçekten hevesim kaçtı artık, kulaklığı istemez oldum. Üzerinden 14 gün geçtiği için hepsiburada üzerinden iade yapamıyorum. Tekramarket'i aradığım zaman servis ile konuşun diyorlar, servisi aradığım zamansa biz bütün testleri yapıyoruz, size gelen ses kartı da büyük ihtimalle yeni bir ses kartıdır diyorlar.
HyperX'in kendi e-posta adresine de durumu anlatan bir e-posta yazdım. Bu saatten sonra ne yapmam lazım, nasıl bir yol izlemeliyim?