HyperX Cloud Revolver S vs Asus ROG Delta

Bu şekilde yazıyorsunuz fakat Revolver S ile ROG DELTA ürününün eş değer olduğunu söylüyorsunuz.

Verdiğim bilgiler ışığında özelliklerini araştır, kıyasla. Kararını ver, Rog deltanın tiz frekans aralığı yüksek iken Revolver s ise bass frekansda önde.
Birinin kulağı asağıya bakıyor, diğerinin yukarıya. O yüzden o kadar para vermeye değmez. Hatta kaliteli bass seslerden mahrum olursun Revolver s'ten rog deltaya geçerek.
İki ürün de 50 mm ayrıca.

Peki Sennheiser Game One ile film izlerken veya müzik dinlerken yine oyunlardaki gibi iyi bir performans alabilir miyiz misal anakartımızın ses kartı Realtek® ALC1220-VB codec iken?

ASUS iyidir ama revolver S ASUS'un ROG delta'sını ezip geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim aldın mı kulaklığı aldıysan nasıl benimde hoşuma gitti kulaklık ama ses kalitesinden emin değilim revolver s ile arasında fark var mı?

Kardeşim aldın mı kulaklığı aldıysan nasıl benimde hoşuma gitti kulaklık ama ses kalitesinden emin değilim revolver s ile arasında fark var mı?

Yok almadım. Askere gittim geldim. Hala Revolver S kullanıyorum.

Yok almadım. Askere gittim geldim. Hala Revolver S kullanıyorum.
Merhaba hocam, İşlemci ve Anakartımız aynı ram ve ekran kartım baya düşük seninkilerden almayı düşünüyorum önerir misin ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ?

Merhaba hocam, İşlemci ve Anakartımız aynı ram ve ekran kartım baya düşük seninkilerden almayı düşünüyorum önerir misin ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ?
AMD Ryzen 7 2700X • Msi x470 Gaming Pro Carbon • Msi GTX 1050Ti Gaming X • Kingston Hyperx 16GB 2133Mhz • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB • Dark N10 5FAN Siyah Kasa • Corsair VS 500W PSU
1050 ti gayet iş görecek bir ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…