HyperX Cloud Revolver S vs Asus ROG Delta

göz var izan var gerek tasarım olsun gerek teknik bilgiler empedans hertz değerleri olsun kat kat daha iyi delta asus sen neye binaen fanboyluk yapmışsın garip ?
Arkadaşın yaptığı fanboyluk değil revolver s i güzel bir ses kartıyla denersen anlarsın.

Hocam bilgiler doğrultusunda ilerlediğimde. Bende frekans aralıkları ve sürücü büyüklüğüne bakarak arastirmalarda bulundum. Bütçem ile doğru orantılı olarak ben ASUS ROG Delta Core'u beğendim 20-40.000 KHZ frekans aralığında stereo jak girişli 50 mm sürücüye sahip. GSP 600 modelini araştırdım. 10-30.000 KHZ frekans aralığında kapalı kapsül 50 mm sürücü boyutu mevcut. RGB gibi saçmalıklarla ilgilenmediğim için sadec kulaklıkları seviyorum. 3.5 yıl hylerx Cloud II kullandim sizce Delta Core frekans aralığı ve konfor bakimindan beni pisman eder mi?

Sanmam, sadece mikrofon kalitesi konusunda çok şüpheliyim. İnceleme videolarında hiç beğenmedim.

Sanmam, sadece mikrofon kalitesi konusunda çok şüpheliyim. İnceleme videolarında hiç beğenmedim.

Mikrofon kalitesi yeterli olacaktır bende dinledim ortalamanin üzerinde. Ama Gaming kulaklığın ağır basan tarafı ses performansi temizliği konforu son mikrofon kalitesi malzeme kalitesi. Sırasıyla bu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1:46 açıp dinleyebilirsiniz

Son düzenleme:
O zaman sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…