E Eray293 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar GameEkstra'da HyperX Cloud Silver indirime girmiş, almayı düşünüyorum. Kullanan varsa iyi midir? PUBG, CS:GO gibi oyunlarda iyi ses kasabilir miyim ve GameEkstra güvenilir midir? Yardımcı olursanız sevinirim. HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCL-SR/NA ) | HyperX | Stereo Kulaklık 53mm Driver, 3.5mm giriş'e sahip olan HyperX Cloud Silver Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2018
Arkadaşlar GameEkstra'da HyperX Cloud Silver indirime girmiş, almayı düşünüyorum. Kullanan varsa iyi midir? PUBG, CS:GO gibi oyunlarda iyi ses kasabilir miyim ve GameEkstra güvenilir midir? Yardımcı olursanız sevinirim. HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCL-SR/NA ) | HyperX | Stereo Kulaklık 53mm Driver, 3.5mm giriş'e sahip olan HyperX Cloud Silver Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Y Yusuf Açmacı Kilopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2018 #2 Pubg ve Csgo Gibi Oyunlarda Gayet Güzel Ses Kasabilirsin Gameextrada Gayet Güvenilir Bir Site (Mousepad Almıştım)
Pubg ve Csgo Gibi Oyunlarda Gayet Güzel Ses Kasabilirsin Gameextrada Gayet Güvenilir Bir Site (Mousepad Almıştım)