D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 5 Mart 2022 #1 Bilgisayarı açtığımda hiçbir sorun yok ama biraz Valorant oynadıktan sonra mikrofonumun sesi çok azalıyor. Ne yapabilirim? Önceden böyle bir sorun yoktu.
Bilgisayarı açtığımda hiçbir sorun yok ama biraz Valorant oynadıktan sonra mikrofonumun sesi çok azalıyor. Ne yapabilirim? Önceden böyle bir sorun yoktu.
Çözüm D D Desertive 5 Mart 2022 dottore dedi: Kasanın portunda sıkıntı olabilir, başka bilgisayar ya da telefonunuzda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücü değiştirdim düzeldi şu an.
dottore dedi: Kasanın portunda sıkıntı olabilir, başka bilgisayar ya da telefonunuzda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücü değiştirdim düzeldi şu an.
dottore Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Kasanın portunda sıkıntı olabilir, başka bilgisayar ya da telefonunuzda denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 5 Mart 2022 #3 dottore dedi: Kasanın portunda sıkıntı olabilir, başka bilgisayar ya da telefonunuzda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücü değiştirdim düzeldi şu an. Artı 0 Eksi Çözüm
dottore dedi: Kasanın portunda sıkıntı olabilir, başka bilgisayar ya da telefonunuzda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücü değiştirdim düzeldi şu an.