HyperX Cloud Silver yedek sünger

Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda yazdığım kulaklık için yedek sünger bakıyorum, malum suni deri olanlar 1 senede bozuluyor. Öncelikle ilk sorum Cloud II süngerleri benim kulaklık ile uyumlu mu? Bu ürünleri ucuza almak istiyorum bulduğum sitelerde 120 TL civarında önerebileceğiniz bir yer var mı?

Son düzenleme:
100 TL gibi bir ücret çok geldiği için başka yerden bakıyorum, kadife olanları neyse ama bunlar zaten yine bozulacak.

100 TL gibi bir ücret çok geldiği için başka yerden bakıyorum, kadife olanları neyse ama bunlar zaten yine bozulacak.

Bulabildiniz mi acaba? Ben de yaz için acaba kumaş kulaklık yastıklarından alsam mı diye düşünüyorum. Yazın çünkü suni deri daha fazla terletiyor.

Burada ekstra olarak Cloud Core, Stinger hatta Revolver için de uygun olduğunu söyleyen yorumlar var. Ama biraz zor giriyor diyenler de var. Bu üründe kargo ücreti yüksek.

Bu demek oluyor ki Cloud 2'nin süngerleri Cloud Silver'a da olma ihtimali yüksek. Gerçi alırsam takmakta çok zorlanır mıyım diye de düşünüyorum.

Şu ürünü buldum. Kargo ücretsiz.

Bir tanesinde 1 olumlu puan verilmiş. Diğerinde 5 yorumun 2 tanesi olumsuz. Çokta güven vermiyor.

Stinger için şu var. Daha hoş gözüküyor. Steelseries kulak yastıklarına çok benzettim. Biraz daha pahalı. Cloud Silver'ın padleri ölçtüm. Yaklaşık olarak uzunluk 10 CM genişlik 8 CM iç kısmı 4 CM.

Cloud 2 için satılan padlerin ölçüsü şöyle.

Son düzenleme:
Yok daha bulamadım bende, kulaklık sürekli kafamda olduğu için suni deri çok çabuk yıpranıyor kumaş bakıyordum o yüzden bende. Attığın fotoğraflarda cloud 2 ile diğer kulaklıklar arasında ölçü farkı var çok sıkıntı yaratır mı acaba?

Cloud Silver padlerinin ölçülerini yolladım. Dikkat edersen suni deri olarak satılan Cloud 2 pedinin de ölçüsü aynı. Yani 100 MM- 80 MM. Kumaş pedi sadece çok ufak fark var. 110 MM - 83 MM.

Elinde Cloud 2 olan birisi ölçüp yazarsa daha iyi olabilir. Ancak ölçüler suni deride aynı kadife olanda çok ufak farklı görünüyor.

Ben tahmin olarak uyacağını düşünüyorum. Ama tabi net emin olmak zor. Yabancı konuları da araştırıyorum ama pek yapan yok gibi.

Ancak nerede görsem Cloud Core dahil diğerleriyle uyumlu yazılmasına rağmen Cloud Silver olarak görmedim. Silver sonradan mı çıktı acaba sebep bu mu bilemiyorum. Ama neden belirtmiyorlar anlamış değilim.

Yani Cloud 2 ile uyumlu diyorlar mesela sadece neden uyumlu diğer kulaklıkları da yazmıyorlar? Sonuçta daha çok kişinin almasını sağlayabilirler bu şekilde. Bu yüzden tam emin olamıyorum.

Ben sizin attığınız linklerden 2. olanı aldım, 35 liraya denk geliyor neredeyse ama ne zaman gelir bilmiyorum. Eğer erken gelirse deneyip yorumunu yapabilirim sizin için. Bu arada kadife olanlardan aldım.

Ben sizin attığınız linklerden 2. olanı aldım, 35 liraya denk geliyor neredeyse ama ne zaman gelir bilmiyorum. Eğer erken gelirse deneyip yorumunu yapabilirim sizin için. Bu arada kadife olanlardan aldım.
Hayırlı olsun şimdiden umarım sıkıntısız uyum sağlar. Gelmesi uzun sürmez inşallah. 15 20 lira vergi çıkar herhalde.

Emin olsam şu daha pahalı olandan alabilirim. Sanki kadife olan biraz toz tutacakmış gibi geliyor. Cloud 2 kullanmadığım için kadife nasıldır bilemiyorum.

Toz tutması sıkıntı değil benim için ya uysun da sıkıntı yok. Bende Cloud Silver kullanıyorum uyum sorunu olacağını sanmıyorum.
Bu arada sizin bu ilk attığınız görsel kendi süngerleriniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…