Daha ucuzunu bulamadım maalesef.100 TL gibi bir ücret çok geldiği için başka yerden bakıyorum, kadife olanları neyse ama bunlar zaten yine bozulacak.
100 TL gibi bir ücret çok geldiği için başka yerden bakıyorum, kadife olanları neyse ama bunlar zaten yine bozulacak.
Yok daha bulamadım bende, kulaklık sürekli kafamda olduğu için suni deri çok çabuk yıpranıyor kumaş bakıyordum o yüzden bende. Attığın fotoğraflarda cloud 2 ile diğer kulaklıklar arasında ölçü farkı var çok sıkıntı yaratır mı acaba?Bulabildiniz mi acaba? Ben de yaz için acaba kumaş kulaklık yastıklarından alsam mı diye düşünüyorum. Yazın çünkü suni deri daha fazla terletiyor.
3.79US $ 19% OFF|Yüksek kaliteli kulaklık köpük yastık yedek kulak yastıkları Kingston HSCD KHX HSCP Hyperx bulut II Stinger çekirdek yumuşak Protein kapak|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Burada ekstra olarak Cloud Core, Stinger hatta Revolver için de uygun olduğunu söyleyen yorumlar var. Ama biraz zor giriyor diyenler de var. Bu üründe kargo ücreti yüksek.
Bu demek oluyor ki Cloud 2'nin süngerleri Cloud Silver'a da olma ihtimali yüksek. Gerçi alırsam takmakta çok zorlanır mıyım diye de düşünüyorum.
Şu ürünü buldum. Kargo ücretsiz.
6.47BGN |2 X yedek kulaklık yastığı s yastık Kingston KHX HSCP HyperX bulut II zarif yedek köpük Pad kulaklık yastığı sünger # T2|Video ve TV Tuner Kartları| - AliExpress
2.45US $ 15% OFF|Kulak yastıkları yastık değiştirme için kingston HyperX bulut 2 KHX HSCP GM kulaklık kulaklık yumuşak köpük yedek parçaları # T2|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress
Bir tanesinde 1 olumlu puan verilmiş. Diğerinde 5 yorumun 2 tanesi olumsuz. Çokta güven vermiyor.
Stinger için şu var. Daha hoş gözüküyor. Steelseries kulak yastıklarına çok benzettim. Biraz daha pahalı. Cloud Silver'ın padleri ölçtüm. Yaklaşık olarak uzunluk 10 CM genişlik 8 CM iç kısmı 4 CM.
Eki Görüntüle 726992
Cloud 2 için satılan padlerin ölçüsü şöyle.
Eki Görüntüle 726993
Cloud Silver padlerinin ölçülerini yolladım. Dikkat edersen suni deri olarak satılan Cloud 2 pedinin de ölçüsü aynı. Yani 100 MM- 80 MM. Kumaş pedi sadece çok ufak fark var. 110 MM - 83 MM.Yok daha bulamadım bende, kulaklık sürekli kafamda olduğu için suni deri çok çabuk yıpranıyor kumaş bakıyordum o yüzden bende. Attığın fotoğraflarda cloud 2 ile diğer kulaklıklar arasında ölçü farkı var çok sıkıntı yaratır mı acaba?
Hayırlı olsun şimdiden umarım sıkıntısız uyum sağlar. Gelmesi uzun sürmez inşallah. 15 20 lira vergi çıkar herhalde.Ben sizin attığınız linklerden 2. olanı aldım, 35 liraya denk geliyor neredeyse ama ne zaman gelir bilmiyorum. Eğer erken gelirse deneyip yorumunu yapabilirim sizin için. Bu arada kadife olanlardan aldım.