Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.934 Çözümler 9 28 Mart 2021 #11 eeburak11 dedi: Ben sizin attığınız linklerden 2. olanı aldım, 35 liraya denk geliyor neredeyse ama ne zaman gelir bilmiyorum. Eğer erken gelirse deneyip yorumunu yapabilirim sizin için. Bu arada kadife olanlardan aldım. Genişletmek için tıkla... Merhaba aldığınız ürün geldi mi acaba?
eeburak11 dedi: Ben sizin attığınız linklerden 2. olanı aldım, 35 liraya denk geliyor neredeyse ama ne zaman gelir bilmiyorum. Eğer erken gelirse deneyip yorumunu yapabilirim sizin için. Bu arada kadife olanlardan aldım. Genişletmek için tıkla... Merhaba aldığınız ürün geldi mi acaba?
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 Batina dedi: Merhaba aldığınız ürün geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmedi para iadesi aldım o yüzden.
Batina dedi: Merhaba aldığınız ürün geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmedi para iadesi aldım o yüzden.