HyperX Cloud Stinger 2 Core alınır mı?

Xelor

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazdığım özelliklere sahip olacak bir kulaklık arıyorum. HyperX Cloud Stinger 2 Core'u buldum 2bin TL'ye ama insanlar kötü demiş. Önerileriniz var mı? Özellikler: Terletmeyecek, deri olmayan bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Valorant, CS gibi oyunlarda ses kasabilmem için galiba 7.1 denen teknolojiye sahip olması gerekiyor ondan olsun. Bütçem 1500-2000 ama 2000'i aşmayalım. Mikrofonu iyi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanki sakın alma bende HyperX Cloud Stinger Core 7.1 vardı. 5 senedir falan kullanıyordum. Mükemmel kulaklıktı, sesi rahatlığı miki falan, hafif, deri değil terletmiyordu falan 1 sene önce ses kartı bozuldu. 1 hafta önce de mikrofonu, bozuldu yeni almak zorunda kaldım dediğin modeli aldım Hepsiburada'dan. 7.1 özelliği yok bu arada ses kartı da yok düz 3mmlik girişli kabloyla geliyor. Mikrofonu acayip kötü, ses kalitesi de iyi değil müzik video sesleri berbat geliyor hani oyun için alıyoruz eyvallahta ortalama bir ses kalitesi yapın bari berbat etmişler. Bugün aldım bende zaten iade edeceğim ne alacağımı da bilmiyorum eski kulaklık satılmıyor hiçbir yerde parayı az bir şey daha kırıp HyperX'in kaliteli bir şeyini bulmaya çalışırım gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı