C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Çözümler 9 2 Nisan 2023 #1 Merhaba, Fiyatı 1.609, 02TL. Cloud 2 veya BlackShark V2 düşünüyordum ama bu fiyata sizce bu nasıl? Amazon.com.tr
Merhaba, Fiyatı 1.609, 02TL. Cloud 2 veya BlackShark V2 düşünüyordum ama bu fiyata sizce bu nasıl? Amazon.com.tr
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 2 Nisan 2023 #2 Wireless şart değilse Cloud II öneririm.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 2 Nisan 2023 #3 Crest dedi: Merhaba, Fiyatı 1.609, 02TL. Cloud 2 veya BlackShark V2 düşünüyordum ama bu fiyata sizce bu nasıl? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Yabancı yorumlarını okudum düz Stingerın daha kaliteli olduğunu söylüyorlar(malzeme kalitesi olarak). Gitti güzelim Kingston markası. ):
Crest dedi: Merhaba, Fiyatı 1.609, 02TL. Cloud 2 veya BlackShark V2 düşünüyordum ama bu fiyata sizce bu nasıl? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Yabancı yorumlarını okudum düz Stingerın daha kaliteli olduğunu söylüyorlar(malzeme kalitesi olarak). Gitti güzelim Kingston markası. ):
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Çözümler 9 2 Nisan 2023 #4 Wireless şart değil tabii ki ama bu modeli daha önce hiç görmemiştim. Üstelik fiyatı da Wireless kulaklıklara göre ideal geldi. CillianMurphy dedi: Wireless şart değilse Cloud II öneririm. Genişletmek için tıkla...
Wireless şart değil tabii ki ama bu modeli daha önce hiç görmemiştim. Üstelik fiyatı da Wireless kulaklıklara göre ideal geldi. CillianMurphy dedi: Wireless şart değilse Cloud II öneririm. Genişletmek için tıkla...
H harrykewell Femtopat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #5 Crest dedi: Wireless şart değil tabii ki ama bu modeli daha önce hiç görmemiştim. Üstelik fiyatı da Wireless kulaklıklara göre ideal geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı Stinger 2 Wireless?
Crest dedi: Wireless şart değil tabii ki ama bu modeli daha önce hiç görmemiştim. Üstelik fiyatı da Wireless kulaklıklara göre ideal geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı Stinger 2 Wireless?
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Çözümler 9 4 Nisan 2023 #6 harrykewell dedi: Hocam aldınız mı Stinger 2 Wireless? Genişletmek için tıkla... Hayır almadım