Selamünaleyküm, bugünlerde İtopya sitesi üzerinde HyperX Cloud Stinger Core kulaklık modeli 260 TL'ye düşmüş. Herhangi bir sorunu var mı eksikleri nelerdir ve sizce alınır mı? (bu arada önceki konuları okudum fakat detaylı bir yanıt bulamadım.)
Artıları: + Ses seviyesi oldukça yüksek, %50 ses seviyesi ile dışarıdaki sesi duymanız zorlaşıyor. + Bass seslerini gayet güzel iletebiliyor. Doygun bir ses sunabiliyor. + Konfor açısından kulaklık pedleri ve kafa bandı çok rahat ve uzun süreli (5 saat ve üzeri) kullanımlarda kulaklık kafanıza veya kulak bölgenize baskı uygulamıyor ve ağrı yapmıyor. + Mikrofonu aşağı ve yukarı hareket ettirirken bir ses geliyor. Bu ses yukarı çıkartırken mikrofonun kapandığını, aşağı indirirken mikrofonun açıldığını ifade ediyor. + Kablo uzunluğu ek kablo olmadan 1.2m, bilgisayar için olan ek kablo ile 3m uzunluğa ulaşıyor. + Tasarımı gayet sade ve ufak, çoğu oyuncu kulaklığı gibi kafanızda ses sistemi taşıyormuş gibi durmuyor. + Mikrofon kalitesi oldukça iyi, sesinizi gerçek sesinize çok yakın bir seviyede karşıya iletebiliyor. Eksileri: - Sesi dışarıya çok fazla iletiyor, %50-60 ses seviyelerinde müzik dinlerken veya oyun oynarken karşımdaki kişiye mikrofondan ses sanki onlar kendi bilgisayarında dinliyormuş gibi net gidiyor, benim en çok dikkat ettiğim eksisi bu oldu. - Mikrofonun çıkarılıp takılabilme özelliğinin olmasını isterdim. - Tiz sesler bana biraz rahatsız edici geldi.
Hocam daha bir hafta oldu YouTube'dan şarkı açıyorum DC'den arkadaşlara şarkının sesi gidiyor. Ses kalitesini beğenmedim. Tüm ayarları kurcaladım ettim ama çözemedim. Eski bilgisayarda kullandığım CH321 ile dağlar kadar fark var arasında.