J Jıll Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 36 12 Temmuz 2020 #2 Amazon'da bu kulaklık 456 TL sizce alınır mı? 7.1 olmayınını 400 TL Teknosa'dan alıp sesi %100'de bile az gelmesi sonucuyla iade etmiştim, sorun kullandığım kulaklık da gibiydi. Bu kulaklığı kullanan var mı? HyperX Cloud Stinger Core For PC (7.1) Gaming Kulaklık HHSS1C-AA-BK/G : Amazon.com.tr: Elektronik HyperX Cloud Stinger Core For PC (7.1) Gaming Kulaklık HHSS1C-AA-BK/G : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
Amazon'da bu kulaklık 456 TL sizce alınır mı? 7.1 olmayınını 400 TL Teknosa'dan alıp sesi %100'de bile az gelmesi sonucuyla iade etmiştim, sorun kullandığım kulaklık da gibiydi. Bu kulaklığı kullanan var mı? HyperX Cloud Stinger Core For PC (7.1) Gaming Kulaklık HHSS1C-AA-BK/G : Amazon.com.tr: Elektronik HyperX Cloud Stinger Core For PC (7.1) Gaming Kulaklık HHSS1C-AA-BK/G : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
K keremiron Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #3 Ben kullandım eğer aldıysan özelliklerini ve ne kadar iyi olduğunu anlatmama gerek yok gönül rahatlığıyla tekrar alabilirsin
Ben kullandım eğer aldıysan özelliklerini ve ne kadar iyi olduğunu anlatmama gerek yok gönül rahatlığıyla tekrar alabilirsin