A Aykut4057 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 89 21 Kasım 2020 #1 Selam arkadaşlar. Bu kulaklık alınır mı? Rampage Gamepower gibi markalara bulaşmak istemiyorum. CS:GO Valorant gibi oyunlar oynuyorum bu arada. Mikrofon ses kalitesi iyi midir? HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com
Selam arkadaşlar. Bu kulaklık alınır mı? Rampage Gamepower gibi markalara bulaşmak istemiyorum. CS:GO Valorant gibi oyunlar oynuyorum bu arada. Mikrofon ses kalitesi iyi midir? HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com
A Aykut4057 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 89 21 Kasım 2020 #3 Plency dedi: @enonertetanem Genişletmek için tıkla... Bu etiketllediğin kişi kim? Cevap bekliyorum arkadaşlar. Son düzenleme: 21 Kasım 2020
Plency dedi: @enonertetanem Genişletmek için tıkla... Bu etiketllediğin kişi kim? Cevap bekliyorum arkadaşlar.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 21 Kasım 2020 #4 Aykut4057 dedi: Bu etiketllediğin kişi kim? Cevap bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Son nesil "Kulaklık Bükücü".
Aykut4057 dedi: Bu etiketllediğin kişi kim? Cevap bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Son nesil "Kulaklık Bükücü".
A Aykut4057 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 89 22 Kasım 2020 #5 Truvalıadam dedi: Son nesil "kulaklık bükücü". Genişletmek için tıkla... Dostum cevap vermedi daha.
techpa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 189 22 Kasım 2020 #6 Benim de alternatiflerimin arasında bu kulaklık var, kullanan varsa görüşlerini aktarabilir mi?