Bu ürünü cidden iyi, önyargılarınızı kırın. Yine de Rampage istemiyorum deyip hayatınızın hatasını yapmak istiyorsanız Stinger Core eh, alınabilir. GXT Blizz alırım daha iyi Stinger Core'dan, o derece.
Bence alınır (kullanmadım ve bilgi sahibi değilim) marka HyperX anla işte HyperX yani kronik sorunu yoksa indirime girmişken alınabilir. Bence ama ben önyargılı değilim mesela o yüzden Rampage'de bir bakardım.
USB ile taktım olmuyor sebebi nedir bundan önceki kulaklıpğımda da mikrofon çalışmıyordu Bu pc de O jak lıydı bozulmuştur dedim bujnu aldım USB ile taktım çalışmadı lütfen yardım edin,herhangi bir yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum ama bulamadım bi türlü lütfen bakın
2 Ay önce aldım kulaklığı her şey güzeldi. 3 gün önceye kadar bir şey yoktu şimdi mikrofonuna saçım bile deyse veya az bir şey kafamı sallasam aşırı fazla bir şekilde haşırtı oluyor, sanki mikrofonu kar fırtınasının ortasına koymuşlar gibi sonra dokunuyorum falan bir şekilde düzeltiyorum o ses...
Yeni aldığım kulaklığımda mikrofonum bilgisayarın seslerini alıyor ve ayrıca mikrofonu tuşundan kapattıktan sonra bilgisayarın seslerini alıyor. Bir dip ses oluyor mikrofon kapalıyken ve açıkken oluyor hep ama mikrofon kapalıyken nasıl bilgisayarın sesini alabiliyor? Ayarlar hakkında çok bir...
Arkadaşlar çok kararsız kaldım sizce almalımıyım 4-5 tane yorumda mikrofon erken bozuluyor veya bozuk geliyor diye yazmışlar, sipariş verdim ama iptal edebilirim. Kullanan arkadaşlar memnunlarmı?
Rampage drop plus aldım. Sağ kulağın sola göre daha az ses verdiğini fark ettim, basslı bi müzik açtım denemek için, Sol kulak titreşim verirken sağ kulak titreşim vermiyor acaba bu sorunu yaşayan başka birisi var mı ?
1 hafta önce Rampage Drop Plus satın aldım. Bu kulaklıkta USB ve stereo girişi bulunmakta. USB ile kullanırken kulaklıktan(sol taraftan daha fazla) parazit sesi geliyor. Bilgisayarda hiçbir işlem yapmazken bu ses geliyor. Sesi kapattığımda ise cızırtı sesi kesiliyor. Bir tek bende mi böyle bir...
Dostlar selamlar. Forumdaki önerilere dayanarak drop plus aldım ancak csgoya girdiğim zaman silah sesleri acayip bir şekilde yankılanarak çıkıyor. Yani herhangi bir silah ile ateş ettiğimde ses yankılana yankılana bana geliyor. Araştırmaya çalıştım ancak pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız...
selam arklaaşlar öneriler doğrultusunda rampage drop plusı aldım ve elime ulaiştı usb girişinden sıkıntısız çalışıyor leptopum var jac taktığıum zaman mikrofonu çalışmıyor nasıul düzeltebilirim
Kulaklığı yaklaşık 1 hafta önce aldım 1 haftadır kullanıyorum uzun süreli kullanımda kulağı ağrıtma acıtma gibi bir sorunu yok. Terletme mevzuna gelecek olursak da kulaklığın kendisinin terletme gibi bi sorunu yok ama malum havaların sıcak olmasıyla beraber genel olarak bir terleme problemi...
Rampage şikayet, iletişim, Rampage yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Rampage için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına ...
www.sikayetvar.com
Rampage Drop Plus öneririm fakat mikrofon sorunu yaşayan çok kişi var. HyperX'de öyle bir sorun göremedim. Mikrofon kalitesi pek iyi değil. Kolayca bozabilme riskin var.