O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 26 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bu hafta yeni kulaklık alacağım ve çok bu bütçem yok. Çok iyi ses kasmam lazım ve mikrofonunun çok iyi olması lazım. Bu ikisi aşırı önemli. Bu kulaklıkta bunları bulabilir miyim? Lütfen başka marka önermeyin heleki Rampage, Gamepower gibi markaları. 7.1 kullanmıyorum stereo şart bu kulaklık alınmaya değer mi? @Samotne Ciasteczka @enonertetanem HYPERX CLOUD STİNGER CORE PC OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, bu hafta yeni kulaklık alacağım ve çok bu bütçem yok. Çok iyi ses kasmam lazım ve mikrofonunun çok iyi olması lazım. Bu ikisi aşırı önemli. Bu kulaklıkta bunları bulabilir miyim? Lütfen başka marka önermeyin heleki Rampage, Gamepower gibi markaları. 7.1 kullanmıyorum stereo şart bu kulaklık alınmaya değer mi? @Samotne Ciasteczka @enonertetanem HYPERX CLOUD STİNGER CORE PC OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Aralık 2020 #2 Alınır ancak CH321 bence daha iyi bir tercih.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Ben olsam CH321 tercih ederdim, mikrofonu en iyisi değil ama onun dışında Stinger Core'dan daha iyi gözüküyor. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com
Ben olsam CH321 tercih ederdim, mikrofonu en iyisi değil ama onun dışında Stinger Core'dan daha iyi gözüküyor. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com
O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 27 Aralık 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Alınır ancak CH321 bence daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Ne farkları var? enonertetanem dedi: Ben olsam CH321 tercih ederdim, mikrofonu en iyisi değil ama onun dışında Stinger Core'dan daha iyi gözüküyor. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ne farkları var hangisinin mikrofonu daha iyi hangisi ile daha iyi ses kasılır? HyperX daha iyi bir marka olduğu için tercihim bu oldu.
Samotne Ciasteczka dedi: Alınır ancak CH321 bence daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Ne farkları var? enonertetanem dedi: Ben olsam CH321 tercih ederdim, mikrofonu en iyisi değil ama onun dışında Stinger Core'dan daha iyi gözüküyor. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ne farkları var hangisinin mikrofonu daha iyi hangisi ile daha iyi ses kasılır? HyperX daha iyi bir marka olduğu için tercihim bu oldu.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Aralık 2020 #5 Onur Talha dedi: Ne farkları var? Genişletmek için tıkla... CH321'in dahili ses kartı var ve Stinger Core'da belli kişiler cızırtı sorunu yaşıyorlarmış.
Onur Talha dedi: Ne farkları var? Genişletmek için tıkla... CH321'in dahili ses kartı var ve Stinger Core'da belli kişiler cızırtı sorunu yaşıyorlarmış.
O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 27 Aralık 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: CH321'in dahili ses kartı var ve Stinger Core'da belli kişiler cızırtı sorunu yaşıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Ses kartı olunca ne oluyor benim bu konularda pek bilgim olmaz ben Valorant'ta esporcuyum her hafta turnuvamız oluyor çok iyi ses kasmak için hangisini tercih etmliyim.
Samotne Ciasteczka dedi: CH321'in dahili ses kartı var ve Stinger Core'da belli kişiler cızırtı sorunu yaşıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Ses kartı olunca ne oluyor benim bu konularda pek bilgim olmaz ben Valorant'ta esporcuyum her hafta turnuvamız oluyor çok iyi ses kasmak için hangisini tercih etmliyim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Aralık 2020 #7 Ses kartı olunca anakartınızdaki ses çipleri dandikse daha iyi ses iletimini sağlıyor koşullar ne olursa olsun. CH321 alın geçin.
Ses kartı olunca anakartınızdaki ses çipleri dandikse daha iyi ses iletimini sağlıyor koşullar ne olursa olsun. CH321 alın geçin.