HyperX Cloud Stinger Core kulaklığı almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir de PS4 için olan 600 TL iken PC için olan 860 TL. PS4 için olanı alıp kullanabiliyoruz diye biliyorum. Neden sizce bu kadar fiyat farkı vardır? Kulaklık önerilerinize açığım. Bütçe 750 TL.
HyperX Cloud Stinger Core kulaklığı almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir de PS4 için olan 600 TL iken PC için olan 860 TL. PS4 için olanı alıp kullanabiliyoruz diye biliyorum. Neden sizce bu kadar fiyat farkı vardır? Kulaklık önerilerinize açığım. Bütçe 750 TL.
PS4 olan biraz daha kısıtlı , PC olan daha çok tercih edildiği için fiyatı daha pahalıdır. O fiyata biraz üste çıkarak HyperX Cloud Stinger alabilrsin. Çıkamazsan Steelseries Arctis 1
Cloud Stinger gördüm 1300TL biraz fazla maalesef ve 750TL'nin üstüne'de çıkamam maalesef. SteelSeries Arctis 1 ile Cloud Stinger Core hangi kulaklığı seçmeliyim sizce çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum.
Cloud Stinger gördüm 1300TL biraz fazla maalesef ve 750TL'nin üstüne'de çıkamam maalesef. SteelSeries Arctis 1 ile Cloud Stinger Core hangi kulaklığı seçmeliyim sizce çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum.
Cloud Stinger Vatan'da 850 TL. Cloud Core hakkında bir şey diyemem. Arctis 1 o seviyede iyi bir kulaklık olur sizin için. Ayrıca Astro 10'a da bakabilirsiniz
PS4 olan biraz daha kısıtlı, PC olan daha çok tercih edildiği için fiyatı daha pahalıdır. O fiyata biraz üste çıkarak HyperX Cloud Stinger alabilrsin. Çıkamazsan SteelSeries Arctis 1
cloud stinger sadece PS4 yazısı var bunu PC'de sorunsuz kullanabilirim o zaman değil mi? (biraz daha kısıtlı yazmışsınız ama ne anlamda kısıtlı onu anlamadım)
cloud stinger sadece PS4 yazısı var bunu PC'de sorunsuz kullanabilirim o zaman değil mi? (biraz daha kısıtlı yazmışsınız ama ne anlamda kısıtlı onu anlamadım)
Kulaklığı satan sitede (for PS4) diye bir şey görürsen o sadece Playstation4 ile uyumlu demektir. Windows ile uyumlu değil. Pc kulaklıkları ise Windows ile uyumlu olduğu için bilgisayarda kullabilirsin. Çoğumlukla insanlar PC için aldıkları için daha pahalıdırlar