körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2021 #1 Selam, bugün HyperX kulaklığım elime geçti. İlk bir driverlarına baktım ve bazı sitelerde olduğu yazıyordu. Lakin destek sitesine bakınca bulamadım. Acaba driverları varsa nasıl indiririm?
Selam, bugün HyperX kulaklığım elime geçti. İlk bir driverlarına baktım ve bazı sitelerde olduğu yazıyordu. Lakin destek sitesine bakınca bulamadım. Acaba driverları varsa nasıl indiririm?
Çözüm A A Ali Pınar 22 Haziran 2021 Hocam bu kulaklik 3.5 mm jak ile baglanti yapmiyor mu? Oyle ise yazilimi olmamasi lazim.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Haziran 2021 #2 Hocam bu kulaklik 3.5 mm jak ile baglanti yapmiyor mu? Oyle ise yazilimi olmamasi lazim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2021 #3 Ali Pınar dedi: Hocam bu kulaklık 3.5 mm jak ile baglanti yapmiyor mu? Oyle ise yazilimi olmamasi lazim. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam. Bu konular hakkında pek bir fikrim yoktu da, danışayım demiştim. Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: Hocam bu kulaklık 3.5 mm jak ile baglanti yapmiyor mu? Oyle ise yazilimi olmamasi lazim. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam. Bu konular hakkında pek bir fikrim yoktu da, danışayım demiştim.