Leto Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 141 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar iki tane birbirine çok yakın kulaklıklar arasında kaldım. Sizce hangisi daha rahattır? Konsol için alacağım, 7.1 özelliği geçerli değil, o yüzden stereo yetecektir. PS4 için alacağım. Hangisinin iyi ve rahat olduğunu yazarsanız sevinirim. Corsair Hs50 Hyperx Cloud Stinger Core Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
Arkadaşlar iki tane birbirine çok yakın kulaklıklar arasında kaldım. Sizce hangisi daha rahattır? Konsol için alacağım, 7.1 özelliği geçerli değil, o yüzden stereo yetecektir. PS4 için alacağım. Hangisinin iyi ve rahat olduğunu yazarsanız sevinirim. Corsair Hs50 Hyperx Cloud Stinger Core
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 20 Ekim 2019 #2 Bence Corsair HS50 almak daha mantıklı olur. Cloud Stinger Core modelini hakkında pek fikrim yok maalesef kesin bir şey söylemiyorum.
Bence Corsair HS50 almak daha mantıklı olur. Cloud Stinger Core modelini hakkında pek fikrim yok maalesef kesin bir şey söylemiyorum.