S ShoryKaan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 15 28 Ağustos 2020 #1 Geçen hafta açtığım konudan sonra 2 kulaklık arasında kaldım biri HyperX Cloud Stinger Core 7.1 For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA diğeri ise SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu | Trendyol hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2020
Geçen hafta açtığım konudan sonra 2 kulaklık arasında kaldım biri HyperX Cloud Stinger Core 7.1 For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA diğeri ise SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu | Trendyol hangisini almalıyım?
S ShoryKaan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 15 5 Ekim 2020 #3 batuhan_n dedi: Hangisini aldın? Genişletmek için tıkla... Tercihim HyperX Cloud Stringer oldu. Gayet memnunum ses ve mikrofon kalitesi gayet güzel , tavsiye ederim.
batuhan_n dedi: Hangisini aldın? Genişletmek için tıkla... Tercihim HyperX Cloud Stringer oldu. Gayet memnunum ses ve mikrofon kalitesi gayet güzel , tavsiye ederim.
C cicikus555 Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 Dostum ben de HyperX Cloud Stinger Core 7.1 almıştım ama 7.1 sistemi bozuk geldi aynı sorunu yaşıyor musun?
Dostum ben de HyperX Cloud Stinger Core 7.1 almıştım ama 7.1 sistemi bozuk geldi aynı sorunu yaşıyor musun?
S ShoryKaan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 15 24 Ekim 2020 #5 cicikus555 dedi: Dostum ben de HyperX Cloud Stinger Core 7.1 almıştım ama 7.1 sistemi bozuk geldi aynı sorunu yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir sorun yok.
cicikus555 dedi: Dostum ben de HyperX Cloud Stinger Core 7.1 almıştım ama 7.1 sistemi bozuk geldi aynı sorunu yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir sorun yok.
C cicikus555 Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #6 ShoryKaan dedi: Bende herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... NGENUITY üzerinde kullanıyorsun değil mi?
ShoryKaan dedi: Bende herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... NGENUITY üzerinde kullanıyorsun değil mi?
Kingslayer44 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 101 8 Ekim 2021 #7 ShoryKaan dedi: Bende herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam hala memnun musun alınabilir mi deneyimlerini paylaşır mısın?
ShoryKaan dedi: Bende herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam hala memnun musun alınabilir mi deneyimlerini paylaşır mısın?