ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 3 Haziran 2020 #1 Selam millet bu kulaklık nasıldır? Yenilenmiş haliymiş 7.1'de var sizce 700TL'e deger mi? Öneriniz var ise İtopya'dan olması lazım. Son düzenleme: 3 Haziran 2020
Selam millet bu kulaklık nasıldır? Yenilenmiş haliymiş 7.1'de var sizce 700TL'e deger mi? Öneriniz var ise İtopya'dan olması lazım.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 3 Haziran 2020 #2 İtopya'dan almamanızı tavsiye ederim, forumda açılan şikayet konularına bakmanızda fayda var.
ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 3 Haziran 2020 #3 Gunfheum dedi: İtopya'dan almamanızı tavsiye ederim, forumda açılan şikayet konularına bakmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Oradan almak istiyorum yanında başka şeylerde alacagım.
Gunfheum dedi: İtopya'dan almamanızı tavsiye ederim, forumda açılan şikayet konularına bakmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Oradan almak istiyorum yanında başka şeylerde alacagım.
akali Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 38 1 Eylül 2020 #4 ZTAlp dedi: Oradan almak istiyorum yanında başka şeylerde alacagım. Genişletmek için tıkla... core yerine normal stinger wireless alsan daha iyi olur sanki. aralarında farklar versus.com bu gibi karşılaştırmalarda sıkça kullandığım bir site. ordan karşılaştırıp karar vermeni tavsiye ederim.
ZTAlp dedi: Oradan almak istiyorum yanında başka şeylerde alacagım. Genişletmek için tıkla... core yerine normal stinger wireless alsan daha iyi olur sanki. aralarında farklar versus.com bu gibi karşılaştırmalarda sıkça kullandığım bir site. ordan karşılaştırıp karar vermeni tavsiye ederim.