HyperX Cloud Stinger İncelemesi

Makaleler
2
Selamlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, herhangi bir reklam amacım yok.

Şu konuda istendiği için burada paylaşma gereğinde bulunuyorum. Videolu bir şekilde, elimden geldiğinde incelemeye çalıştım. Buyrun, buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz videoyu. İyi günler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle oyun için Kingston kulaklıkları tavsiye ediyorum, gerçekten fiyat performans ürünü. Ben de Cloud 1 kullanıyorum, yaşasın kulaklık kardeşliği!

@Plyra aklıma klişe reklamlar geldi. Bundan önce şunu kullanıyordum, böyle eziyet çektim, şöyle canım acıdı. Sonra hayatıma HyperX girdi, tüm hayatım değişti.

Çok güzel bir kulaklık hatta en sevdiğim yanı mobil aygıta bağlanması frekans ayarı mükemmel ama benim için tek sorun mikrafonu çıkarılmaması

İnceleme falan güzel olmuş kardeşim, sana da hayırlı olsun. Bilgisayarı almadan önce kulaklık almayı düşünüyordum (mobil için), iyi bir seçim oldu benim için de. Yalnız bir şey soracaktım; Yanlış hatırlamıyorsam Monster kullanıyorum demiştin, ben de yakında Monster abra a5 v8.1.1 almayı düşünüyorum, sen şuanki elindeki notebooktan memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…