A Anıl1905 Hectopat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #1 Merhaba, Cloud Stinger satın aldım. Mikrofonuyla konuşurken biraz cızırtı oluyor arka planda. Bu normal mi, yoksa değişim yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2017
Merhaba, Cloud Stinger satın aldım. Mikrofonuyla konuşurken biraz cızırtı oluyor arka planda. Bu normal mi, yoksa değişim yapmalı mıyım?
Mustafa K2 Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 394 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #2 Bass ı kısabilirsin, cızırtı yapması normal.
A Anıl1905 Hectopat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2017 #3 Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmadığım için 1 gün banlandım :/ Peki Cloud Stinger'ın programı yok mu ? Kutu içeriğinde çıkmadı. İnternette driver'ı da yok.
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmadığım için 1 gün banlandım :/ Peki Cloud Stinger'ın programı yok mu ? Kutu içeriğinde çıkmadı. İnternette driver'ı da yok.
Mustafa K2 Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 394 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2017 #4 Ben kullanıyorum herhangi bir driver bulamadım ama sıkıntı yok. Çok fazla ayarı yok zaten.