HyperX Cloud Stinger Nasıldır?

Yorumun için teşekkür ederim, HyperX Cloud Stinger almaya karar verdim
Bu arada bir yazılımı vs var mı var ise neler yapabiliyoruz yazılım üzerinden?
Son olarak HyperX Cloud Stinger'ın bilgisayara bağlanan jak kablosu ayrılabiliyor mu yani bir aşınma durumunda yeni kablo alıp takılabilir mi?

Dostum ben sana kendi resmi sitesini paylaşayım. Bütün detayları rahatlıkla inceleyip bakabilirsin. Yine de aklına bir şey takılırsa yazarsan yardımcı olurum. Yazılım desteği yok. Fakat gerekte yok. Ek uzatma kablosu yani 3,5 mm stereo ve mikrofon fişleri ayrılabiliyor. Ek kabloyu çıkartığındaki tek uçlu giriş maalesef kulaklığa sabit. Çıkartamazsın. Fakat dikkatli kullandıktan sonra hiç bir problem yaşayacağını düşünmüyorum. Ben dikkat ediyorum. En ufak bir problem çıkmadı.

Dostum ben sana kendi resmi sitesini paylaşayım. Bütün detayları rahatlıkla inceleyip bakabilirsin. Yine de aklına bir şey takılırsa yazarsan yardımcı olurum. Yazılım desteği yok. Fakat gerekte yok.

Cloud Stinger - Konforlu Oyun Kulaklıkları | HyperX

merhaba kulaklığı eğer aldıysanız yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorsunuz size sormak istediklerim kulaklıktan memnun musunuz ben çoğu kulaklığı inceledim ve çoğunda kötü bir yan var kimis ağrı yapıyo (bu kulaklığın yapacağını sanmıyorum) kimisnin malzeme kalitesi kötü falan kısacası siz bu kulaklığı tavsiye eder misiniz almalı mıyım ?

Steelseries Arctis 3'e yöneldim hocam, HyperX Cloud Stinger'ı satın almadım.

şu senede articst 3 900 tl stinger ise 400 tl üzücü
Neden 7.1 önerilmiyor?

Arctis 3 daha pahalı değil mi?

Bak onlar 2017'nin yorumlar o zamanlar articts 3'te 300 diğeride aynı fakat şu anda yayıncılar sağ olsun fiyatlar uçuyor boşayaşıyoruz

şu senede articst 3 900 tl stinger ise 400 tl üzücü

Bak onlar 2017'nin yorumlar o zamanlar articts 3'te 300 diğeride aynı fakat şu anda yayıncılar sağ olsun fiyatlar uçuyor boşayaşıyoruz
Evet şu an Arctis 5 1200 lira. Harbiden boşa yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…