HyperX Cloud Stinger sağ tarafından ses gelmemeye başladı

arda73

Hectopat
Daha fazla  
HyperX Cloud Stinger 7.1 kablolu modelini kullanıyorum. Geçen gün oyun oynarken kablo masaya takılıp biraz gerildi ve kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı, kabloyla biraz oynadığımda ve bir tarafa sabit tuttuğumda ses tekrardan geliyor. Sizce sorun nedir ve nasıl çözebilirim?

HyperX Cloud Stinger 7.1 kablolu modelini kullanıyorum. Geçen gün oyun oynarken kablo masaya takılıp biraz gerildi ve kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı, kabloyla biraz oynadığımda ve bir tarafa sabit tuttuğumda ses tekrardan geliyor. Sizce sorun nedir ve nasıl çözebilirim?

Kabloları kopmuş olabilir. Lehimle falan belki olur ama sen kendin girişme garantiye gönder tamir etsinler.

Geçmiş olsun.

Kulaklıktan memnun musun mikrofonu nasıl hala alınır mı?

Kulaklığın kablosunun anakarta bağlı olan uçların lehimi kopmuş olabilir.

Garantisi varsa garantiye yolla fakat kullanıcı hatası sayabilirler (saysalar bile tamir ücreti alıp yapıp gönderebilirler.)

Garantiye gönder, arkadaşların söylediği gibi lehimlerde yada kablo bağlantısında sorun olmuş olabilir. Garanti sorununu kesin çözer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı