EmomaxD Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2019 #1 İkisi arasında kaldım, kullananlardan yorum alabilir miyim? Uzun kullanımlık bir ürün almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2019
İkisi arasında kaldım, kullananlardan yorum alabilir miyim? Uzun kullanımlık bir ürün almak istiyorum.
godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2019 #2 Bende ikisi arasından kararsız kaldım. Fakat sanırsam SS Arctis 3 alıcam
EmomaxD Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #3 godlikE dedi: Bende ikisi arasından kararsız kaldım. Fakat sanırsam SS Arctis 3 alıcam Genişletmek için tıkla... Ben kararımı değiştirdim sanırım corsair hs50 alıcam ama tekrardan arctis 3 e dönebilirim belki ama hs50 daha iyi gibi geldi
godlikE dedi: Bende ikisi arasından kararsız kaldım. Fakat sanırsam SS Arctis 3 alıcam Genişletmek için tıkla... Ben kararımı değiştirdim sanırım corsair hs50 alıcam ama tekrardan arctis 3 e dönebilirim belki ama hs50 daha iyi gibi geldi
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 20 Haziran 2019 #4 EmomaxD dedi: Ben kararımı değiştirdim sanırım corsair hs50 alıcam ama tekrardan arctis 3 e dönebilirim belki ama hs50 daha iyi gibi geldi Genişletmek için tıkla... Ne aldınız hocam ?
EmomaxD dedi: Ben kararımı değiştirdim sanırım corsair hs50 alıcam ama tekrardan arctis 3 e dönebilirim belki ama hs50 daha iyi gibi geldi Genişletmek için tıkla... Ne aldınız hocam ?