HyperX Cloud Stinger ve Gigabyte B450M-S2H ses kalitesi

Yakup Gürkan

Decapat
Arkadaşlar merhabalar, HyperX Cloud Stinger almak istiyorum ve burada bir arkadaşın 2 aylık deneyimlerini anlattığı yazıyı okurken "Anakartınızın ses kartı iyi ise mikrofon cızırtı yapmıyor" kısımı gözüme çarptı. Bilgisayarımın anakartı Gigabyte B450M-S2H. Bu anakartın ses kartı nasıl sizce ve mikrofonum için sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın ses kartına bakıp internette araştırmanızı tavsiye ederim. Ama bu karttaki ses kartından çok bir şey beklemeyin bence. USB girişli kendi ses kartı olan kulaklıklara yönelebilirsiniz.

Anakartınızın ses kartına bakıp internette araştırmanızı tavsiye ederim. Ama bu karttaki ses kartından çok bir şey beklemeyin bence. USB girişli kendi ses kartı olan kulaklıklara yönelebilirsiniz.
Bende isterim USB li kendi ses kartı olan kulaklık almak fakat bütçem en fazla 350 TL ve gidip te Rampage, Gamepower falan almak istemiyorum.

Bende isterim USB li kendi ses kartı olan kulaklık almak fakat bütçem en fazla 350 TL ve gidip te Rampage, Gamepower falan almak istemiyorum.
50 lira daha koyup Razer Kraken USB X alabilirsin

Onun da mikrofonu hakkında güzel şeyler duymadım. Ben LoL oynadığım için kulaklığın ses kalitesinden çok mikrofon kalitesine önem veriyorum.
Ben izlediğimde fena değildi. Youtube’da inceleme videolarından ses kalitesine bakabilirsiniz bence yazılanlara göre hareket etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…