E EfiloğluEmre Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 16 11 Mart 2021 #1 Başlıkta yazdığı gibi. 7.1 olmayan versiyonları için.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Mart 2021 #2 Stinger Core'u zaten direkt eleyin fiyatına göre pek kaliteli değil ve cızırtı sorunu var. Stinger fiyatına da HS60 Pro var. Ben olsam HS60 Pro tercih ederdim.
Stinger Core'u zaten direkt eleyin fiyatına göre pek kaliteli değil ve cızırtı sorunu var. Stinger fiyatına da HS60 Pro var. Ben olsam HS60 Pro tercih ederdim.
E EfiloğluEmre Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 16 11 Mart 2021 #3 Kokona Shiki dedi: Stinger Core'u zaten direkt eleyin fiyatına göre pek kaliteli değil ve cızırtı sorunu var. Stinger fiyatına da HS60 Pro var. Ben olsam HS60 Pro tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Ben kablolu 7.1 olmayan versiyonundan bahsetmiştim . Önerdiginiz bütçemi aşıyor.
Kokona Shiki dedi: Stinger Core'u zaten direkt eleyin fiyatına göre pek kaliteli değil ve cızırtı sorunu var. Stinger fiyatına da HS60 Pro var. Ben olsam HS60 Pro tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Ben kablolu 7.1 olmayan versiyonundan bahsetmiştim . Önerdiginiz bütçemi aşıyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Mart 2021 #4 EfiloğluEmre dedi: Ben kablolu 7.1 olmayan versiyonundan bahsetmiştim . Önerdiginiz bütçemi aşıyor. Genişletmek için tıkla... Normal versiyonunda da durumlar aynı, tam bütçeniz ne kadar?
EfiloğluEmre dedi: Ben kablolu 7.1 olmayan versiyonundan bahsetmiştim . Önerdiginiz bütçemi aşıyor. Genişletmek için tıkla... Normal versiyonunda da durumlar aynı, tam bütçeniz ne kadar?
E EfiloğluEmre Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 16 11 Mart 2021 #5 Kokona Shiki dedi: Normal versiyonunda da durumlar aynı, tam bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Bütçem 400 tl . Araştırdım ve 3'e düşürmüştüm daha sonra bu iki kulaklık arasında kalmıştım.
Kokona Shiki dedi: Normal versiyonunda da durumlar aynı, tam bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Bütçem 400 tl . Araştırdım ve 3'e düşürmüştüm daha sonra bu iki kulaklık arasında kalmıştım.