HyperX Cloud Stinger vs Logitech G230

İkisini karşılaştırıcaksak Hyperx çünkü sürücüsü daha büyük ve frekans aralığı daha geniş.

Fakat g230'un ses kalitesi daha iyi diye gördüm ben Hyperx'i fazla tavsiye eden görmedim

Kendim de incelemiş olduğum ve beğendiğim Hyperx Cloud Core modelini önerebilirim. Eğer tam incelemesini okumak istersen imza kısmımda mevcut.

Stinger maalesef stoklarda bitti bu yüzden 3 seçeneğim var Logitech G230,Steelseries siberia 150 yada 200,Asus cerberus bunlar gameekstrada 200 tlye kadar fiyat aralığı olan ürünler.

Elimde Logitech G430 Dolby 7.1 mevcut. Fiyatı 190TL. İlgilenirsen konuşalım.

Stinger maalesef stoklarda bitti bu yüzden 3 seçeneğim var Logitech G230,Steelseries siberia 150 yada 200,Asus cerberus bunlar gameekstrada 200 tlye kadar fiyat aralığı olan ürünler.
Söylediğin modeller arasında bana kalırsa en iyisi Asus Cerberus. G230 zaten kötü onu kafadan ele. Siberia 200 mikrofon olarak kötü. Siberia 150 ile Asus Cerberus kalıyor geriye. İkisini karşılaştırdığında bariz bir şekilde Asus Cerberus daha iyi olduğunu göreceksin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…