T tunahanz007 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Sizce HyperX Cloud Stinger mı iyi, yoksa Rampage sn RW1 mi? Nedenini belirtirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2021
Merhaba arkadaşlar. Sizce HyperX Cloud Stinger mı iyi, yoksa Rampage sn RW1 mi? Nedenini belirtirseniz sevinirim.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2016 #2 Nedenini belirtmeye gerek yok. HyperX daha iyi.
T tunahanz0007 Hectopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #3 FireStorm dedi: Nedenini belirtmeye gerek yok. HyperX daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha sormak istiyorum.7.1 ses desteği nedir
FireStorm dedi: Nedenini belirtmeye gerek yok. HyperX daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha sormak istiyorum.7.1 ses desteği nedir
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2016 #4 Hocam mobilden yazıyorum kusura bakmayın. O Snopynin süslemesidir. Asla gerçek 7.1 bir kulaklığın kalitesini vermez. HyperX alın pişman olmazsınız.
Hocam mobilden yazıyorum kusura bakmayın. O Snopynin süslemesidir. Asla gerçek 7.1 bir kulaklığın kalitesini vermez. HyperX alın pişman olmazsınız.
C cengiz.mfc Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #5 tabiki stinger. rampage'in bir modelini kullanıyorum fena değil iş görür ama kablosu çok kalın elektrik kablosu gibi çok hantal boynu,kulakları ve kafayı çok ağrıtıyor.
tabiki stinger. rampage'in bir modelini kullanıyorum fena değil iş görür ama kablosu çok kalın elektrik kablosu gibi çok hantal boynu,kulakları ve kafayı çok ağrıtıyor.