R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #1 Bu iki kulaklık arasında kaldım konfor açısından hangisi iyidir? CSGO da ses kasmak için alacağım. Hangisi daha uygun olur ?
Bu iki kulaklık arasında kaldım konfor açısından hangisi iyidir? CSGO da ses kasmak için alacağım. Hangisi daha uygun olur ?
T thxforhelps Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 26 4 Haziran 2017 #2 reverseI dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım konfor açısından hangisi iyidir? CSGO da ses kasmak için alacağım. Hangisi daha uygun olur ? Genişletmek için tıkla... Hyper X Cloud 2 ile kıyaslama yapman daha mantıklı olur ama sadece ikisi arasında diyorsan ss 200 tercih etmelisiniz
reverseI dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım konfor açısından hangisi iyidir? CSGO da ses kasmak için alacağım. Hangisi daha uygun olur ? Genişletmek için tıkla... Hyper X Cloud 2 ile kıyaslama yapman daha mantıklı olur ama sadece ikisi arasında diyorsan ss 200 tercih etmelisiniz
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #3 Cloud Stinger daha iyi bir kulaklıktır. Ancak ben şu anda indirimde olan Cooler Master MasterPulse kulaklığını öneririm. Cooler Master MasterPulse Over Ear Oyuncu Kulaklığı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Cloud Stinger daha iyi bir kulaklıktır. Ancak ben şu anda indirimde olan Cooler Master MasterPulse kulaklığını öneririm. Cooler Master MasterPulse Over Ear Oyuncu Kulaklığı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #4 Teşekkürler HyperX Cloud Stinger modelini sipariş ettim. İyi forumlar.