Cloud Stinger kendi fiyat segmentinde alınabilecek en iyi kulaklık. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Uzun araştırmalar sonucunda iyi ki Stinger almışım dedim. Online oyunlarda ayak sesi kasma olayı müthiş. Rahatlığı ben hayatımda böyle rahat bir kulaklık daha önce hiç kullanmadım. Saatlerce kulağımda takılı. Sadece belirli aralıklarla azıcık bile olsa terletme yapmasın diye kulaklığı çok kısa süre çıkartıp takmak lazım. MH530 modelini de araştırmıştım. Fakat gerek mikrofonu yukarı çekince Skype, Discord gibi uygulamalarda sessize alması, mikrofon performansı, rahatlık ve konforu, gerek malzeme kalitesi, kulaklık padleri, kafa padi, kulaklık ayarlama yerinin metal olması ve siyah sade tasarımı gerçekten çok başarılı. Tercih senin. Önerilen modelleri iyice araştır. Daha sonra kararını ver.
Ek olarak şu an için en uygun fiyatlı bulduğum linki alta bırakıyorum. HyperX kulaklık standı hediyesi de varmış. Ben alalı 4 ay oldu. 210 TL almıştım. Fiyatları çok yükselmiş. Ama altta hem hediyesi var. Hemde bulabildiğim en uygun fiyatlı yer.
HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCS-BK/EE ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da