HyperX Cloud Stinger'da Logitech G430'un Ses Kartını Kullanma

Makaleler
5
Yer
İzmir
Arkadaşımdan G430'un ses kartı aldım ama bunu Cloud Stinger ile kullanınca mikrofon konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ne yaparsam yapayım karşıya sesim (mikrofon seviyesi 100'de olmasına rağmen) çok kısık ve kötü iletiliyordu, Windows üzerinden "mikrofonu dinle"yi açıp sesimi dinleyince ise yankı oluşuyordu ve bu yankı sesi daha da artıyordu. Kısacası mikrofon konusunda ses kartından anakartın dahili ses yongasına kıyasla daha kaliteli bir ses girişi almayı düşünüyordum ama daha kötüydü. Bunun dışında 7.1 Surround modunda herhangi bir sorun yoktu hatta bas ayarı da olduğu için müzik dinlerken çok daha iyiydi. Mikrofon Jakını ses kartından çıkarıp anakartın Jak girişine takınca ise kulaklıkta, kısık ama fark edilebilecek bir hışırtı sesi oluşuyordu yani karşı tarafla konuşunca bu hışırtı sesi onlara iletilmiyordu direkt olarak kulaklığa yansıyordu. Bu belirttiğim sorunlar sadece ses kartını takınca oluşuyor hatta şu an ses kartını çıkardım eskisi gibi kullanıyorum, kulaklıkta herhangi bir sorun yok. Sizce bu ses kartı üzerinden mikrofonu kullanma sorununu nasıl çözebilirim?

Arkadaşım ses kartını G230 ile kullanıyordu ve ses konusunda herhangi bir sorun yaşamıyordu. Logitech Gaming Software programını ise ses kartını takıp güncelledim, dediği adımları uyguladım birkaç kez yeniden başlattım. Güncellememe rağmen sorun hala düzelmemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı