HyperX Cloud Stinger'da Ses Azalma Sorunu

OzgurUcar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özelliklerim :
  • i5 7500
  • Asus Dual GTX 1060 6GB
  • Asus Prime B250M-A
  • Corsair Force Series 120GB SSD
  • WD 1 TB 7200 RPM HDD
  • Corsair 100R + Corsair VS 600
Önceden böyle bir sorun yoktu. Özellikle oyun oynarken sesler alçalıp azalıyor. Kulaklıkla ilgili mi bilmiyorum ama Realtek güncel. Realtek'i silip yüklemeye çalışmama rağmen tam olarak beceremedim sanırım. Çözüm format gibi görünüyor ama değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Ve ben stereo kulaklık kullanmama rağmen Realtek bana bunları gösteriyor:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklık bende var öyle bir problemim yok, CS:GO da sesi az geliyordu bana Razer Surround yükleyince şimdi sesini bile kısıyorum, istersen deneyebilirsin. Ben ücretli versiyonunu kullanıyorum bilgin olsun.

Aynı kulaklık bende var öyle bir problemim yok, CS:GO da sesi az geliyordu bana Razer Surround yükleyince şimdi sesini bile kısıyorum, istersen deneyebilirsin. Ben ücretli versiyonunu kullanıyorum bilgin olsun.
Ücretsiz versiyonunu deniyecem.Peki nasıl satın aldın satın alma bölümünde Türkiye yok ?
Dostum cidden ses arttı ancak şarkılarda falan tam kalite vermiyor gibi o da satın almadığım için olabilir.Hyperx kesinlikle bir yazılım üretmeli aldığım kulaklığın maksimum sınırlarını kullanamadıktan sonra ne önemi var

Son düzenleme:
Aşağıda verdiğim linkten uygulamanın key'ini satın alabilirsin.
g2a.com
Teşekkürler. Ancak şimdi de yeni bir sorunum var bu Surround'u açtığımda silahla sıkınca sesler kısılıyor sonra tekrar artıyor.Ve benim kulaklığım 7.1 değil bu bir sorun olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…