HyperX Cloud Stringer 7.1 özelliği çalışmıyor

Boylen

Hectopat
HyperX Cloud Stinger aldım ve oyunlarda ses kasamıyorum. YouTube'dan 7.1 ses testi videoları izledim ve tüm sesler bana genel geliyor. Yani tek bir yerden geliyor. Bir de ses az geliyor. Ses kartı almayı düşündüm. Ses kartı bu sorunlarımı çözer mi, çözerse önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ses kartı var mı?

HyperX Cloud Stinger aldım ve oyunlarda ses kasamıyorum. YouTube'dan 7.1 ses testi videoları izledim ve tüm sesler bana genel geliyor. Yani tek bir yerden geliyor. Bir de ses az geliyor. Ses kartı almayı düşündüm. Ses kartı bu sorunlarımı çözer mi, çözerse önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ses kartı var mı?

Oyunlarda ses mono ses mi yoksa stereo mu eğer monodaysa stereo ya alın ve kulaklığınızın sürücüsü varsa yükleyin.

Oyunlarda ses mono ses mi yoksa stereo mu eğer monodaysa stereo ya alın ve kulaklığınızın sürücüsü varsa yükleyin.
Apex Legends oynuyorum ve ayarlara baktım herhangi bir ayar yok. Kulaklığın sürücüsü de yok direkt tak çalıştır. Youtube'dan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu testi yaptım, bilgisayarda tüm sesler tek bir yerden genel geliyor ama telefonda denediğimdee videoda tam gösterildiği yerlerden geldiğini duyabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı