HyperX Cloud USB ve 7.1 Olmamasının Etkenleri

yekovski

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Bu ürünü kullananlara 2 sorum olacak;
1- USB ses kartı olmadığından kasaya kulaklığı direk bağlamamız problem yaratıyor mu? "deep ses" dediğimiz -cızırtı, kasa sesi vb.- problemle karşılaştığınız oluyor mu?

2-7.1, dolby digital vb. destekli olmadığı için kulaklık, oyunlarda rakibin "ne taraftan" geldiğini v.b. anlamakta güçlük çekiyor musunuz? -Bu tarz bir kulaklık da kullanmışsanız cevaplayın lütfen bu soruyu.

70 lira fazlasına da siberia v3 buldum. fakat onun inceleme videosuna rastlayamadığım için hakkında pek bir fikrim yok. Nitekim HyperX Cloud 'da alabileceğimiz en rahat kulaklık gibi geliyor bana okuduğum yorumlardan, bu benim için en önemlisi.
Teşekkürlerimle..
Bu arada inceleme için technopat'a teşekkürler.

Düzenleme: Başlıkta hata var ve başlığı değiştiremiyorum :/ Bu arada hyperx cloud 2'yi Türkiye'de bulabilmem mümkün müdür?

1. Ses kartınıza bağlı bir durum. Çok kalitesiz ve eski yongalar parazit oluşturabilir. Ama artık dahili ses kartları bile bu sorunu aşabiliyor rahatlıkla. Sisteminiz hali hazırda güncel bir sistem ise dert etmeyin.
  2. Kulaklığı hiç kullanmadım ama 7.1 olmamasının kötü etken yaratacağını sanmıyorum. O da olmadı Sanal Surround destekliyor artık yeni model ses kartları. Stereo'dan Surround'a dönüşüm yapabiliyor rahatlıkla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı