M Mastercase Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #1 Daha önce bir başlık açmıştım fakat steam indirimlerininde gelmesiyle bütçeyi biraz aşağı çektim. Sizce hangisi daha iyidir ?
Daha önce bir başlık açmıştım fakat steam indirimlerininde gelmesiyle bütçeyi biraz aşağı çektim. Sizce hangisi daha iyidir ?
Ali Keskin Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #2 Steelseries siberia 200.
M Mastercase Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2016 #3 Ali Keskin dedi: Steelseries siberia 200. Genişletmek için tıkla... Neden ? Başka fikri olan yokmu ? Pazartesi alınacak iki üründen biri sizce hangisi ?
Ali Keskin dedi: Steelseries siberia 200. Genişletmek için tıkla... Neden ? Başka fikri olan yokmu ? Pazartesi alınacak iki üründen biri sizce hangisi ?
Ali Keskin Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2016 #4 Mastercase dedi: Neden ? Başka fikri olan yokmu ? Pazartesi alınacak iki üründen biri sizce hangisi ? Genişletmek için tıkla... Bence Steelseries siberia 200 almalısın.
Mastercase dedi: Neden ? Başka fikri olan yokmu ? Pazartesi alınacak iki üründen biri sizce hangisi ? Genişletmek için tıkla... Bence Steelseries siberia 200 almalısın.
M Mastercase Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #5 Ali Keskin dedi: Bence Steelseries siberia 200 almalısın. Genişletmek için tıkla... Öyle oldu zaten . Teşekkür ederim.
Ali Keskin dedi: Bence Steelseries siberia 200 almalısın. Genişletmek için tıkla... Öyle oldu zaten . Teşekkür ederim.
Ali Keskin Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2016 #6 Mastercase dedi: Öyle oldu zaten . Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
M Mastercase Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2016 #7 Ali Keskin dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bu seferde tam alcakken firmayı aradım stok bilgisi doğrumu diye, o kulaklıkta kronik bir sorun olduğunu onun yerine cloud core almamı söylediler .
Ali Keskin dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bu seferde tam alcakken firmayı aradım stok bilgisi doğrumu diye, o kulaklıkta kronik bir sorun olduğunu onun yerine cloud core almamı söylediler .