HyperX Cloud2 ses kartı başka kulaklıkta kullanılır mı?

sametlol21

Hectopat
Bende HyperX Cloud2 model kulaklık mevcut kulaklık 3.5mm jack girişli ve yanında ses kartlı olarak geliyor. Kulaklığın mikrofonu güzel olmadığı için ve eskidiği için Razer BlackShark v2X modelini almayı düşünüyorum. Razer modeli de 3.5mm jack girişli olduğundan, HyperX'teki ses kartını Razer'da kullanabilir miyim?

Kullanırsında v2X modelini tavsiye etmiyorum, jack girişli kulaklık alınmaz.

Kullanırsında v2X modelini tavsiye etmiyorum, jack girişli kulaklık alınmaz.
Neden jack girişli kulaklıklar alınmaz? Audiophile kulaklıkların hepsi jack girişli Sennheiser gibi üst marka kulakların 1 tane bile USB girişli kulaklığını bulamazsın

Asıl USB girişli alınmaz ne PS kontrolcüye baglayabilion, ne dac ile kullanabiliyon nede telefonda kullanabiliyorsun.

Aslında şu an MediaMarkt'ta 400 TL indirimim var Razer, Logitech G432, SteelSeries Arctis Nova 1P modeli arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz?

V2X gibi kulaklıklar için geçerli oyuncu kulaklığı dediğin USB'li olur. Studio kulaklıkları tabii ki de jack girişli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…