HyperX Cloud2 vs Alpha S vs SteelSeries Artics 5

zeuswishing

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla bilgisayar başında olan birisiyim. Kulaklık boşta iken bile kulağımda olan birisiyim. Genellikle LoL ve Metin2 oynuyorum. Rahatlık ön planda olmasını istiyorum. Bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım?

Eğer ses kartın iyiyse HyperX Cloud Alpha öneririm.

Arctis 5'e 1500TL vereceğinize Arctis 7 wireless alın. Amazon'da 1750TL. Tavsiye ederim.
Hocam komik olacak ama öyle diye diye 500 tl den 1.200 tl bütçeye çıktım :D en fazla 1000 1200 tl bütçe düşünüyorum. Biliyorum Artics5 çok 1400tl bandında ama o çok önerilirse düşünürüm dedim.

Hocam komik olacak ama öyle diye diye 500 tl den 1.200 tl bütçeye çıktım :D en fazla 1000 1200 tl bütçe düşünüyorum. Biliyorum Artics5 çok 1400tl bandında ama o çok önerilirse düşünürüm dedim.
O zaman fazla zorlamayın Cloud 2 yapıştırın. Benimde hoşuma giden bir kulaklık.

Cloud 2 ağır ve terletiyor, Alpha S bayağı güzel ve rahat. Arctis 5 kullanmadim bilgi veremem maalesef. Kullanıcılar arctis'e overpriced ve yüksek seslerde kötü diyorlar.

Artics falan hikaye. Rahatlık vs istiyorsan alacaksın Cloud 2 bakacaksın keyfine. Tabii bu kişiseldir ama HyperX'in kulaklıklarında olan rahatlık ve hafiflik diğer kulaklıklarda yok her modelin üst seviye sayılan kulaklıklarını kullandım beni en rahat ettiren 1. HyperX Flight S'dir 2. Cloud 2'dir şu an da kulak için ASUS ROG cetra kullanıyorum bunu da öneririm. Ses olarak da iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı