Hyperx Cloud2 vs Logitech G633

Nickilenjelo

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba headset almayı düşünüyorum. Hyperx Cloud2 ve Logitech g633 arasında kaldım. Kullananlar varsa iyi yönlerini kötü yönlerini ya da ikisini de kulllanmış olan çıkarsa mükemmel olur kısaca tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben logitech g633 kullanıyorum cok ama cok memnunum şiddetle öneririm bide iyi bir ses kartı aldınmı tadından yenilmez. ses kartın iyi deilse microfon arada cızırdıya biliyor

Hortlatıyorum ama bir insan bu kadar yanlış yönlendirilebilir ancak G633 Micro USB olmadan tüm özellikleri kullanılmaz bu yüzden ses kartıda işe yaramaz.

Hortlatıyorum ama bir insan bu kadar yanlış yönlendirilebilir ancak G633 Micro USB olmadan tüm özellikleri kullanılmaz bu yüzden ses kartıda işe yaramaz.

Ne demek istediğinizi tam anlamadım ama G633'ün kutu içeriğinde Micro USB dahildir.

Naxon demişki G633'ün yanına ses kartı alın tadından yenmez fakat G633 verimli kullanılması için Micro USB kabloyla kullanımı gerek ve ses kartıda USB girişini güçlendirmediği için yanlış bilgilendirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…