penancexd Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 HyperX Cloud2 Wireless vs Corsair Void Pro RGB Wireless hangisini alsam 2. el alacağım ikisinin de fiyatı aynı ama kararsız kaldım Corsair'in görünüşü falan bir tık daha iyi HyperX'in şarjı 30 saat sürüyormuş, Corsair'in 16.
HyperX Cloud2 Wireless vs Corsair Void Pro RGB Wireless hangisini alsam 2. el alacağım ikisinin de fiyatı aynı ama kararsız kaldım Corsair'in görünüşü falan bir tık daha iyi HyperX'in şarjı 30 saat sürüyormuş, Corsair'in 16.
Minus273 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 26 Nisan 2021 #2 Corsair Void Elite, Void Pro'dan daha iyi ve daha yeni. 0'ı 1100 TL civarında.
penancexd Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 Minus273 dedi: Corsair Void Elite, Void Pro'dan daha iyi ve daha yeni. 0'ı 1100 TL civarında. Genişletmek için tıkla... Void elite mi diyorsun o zaman
Minus273 dedi: Corsair Void Elite, Void Pro'dan daha iyi ve daha yeni. 0'ı 1100 TL civarında. Genişletmek için tıkla... Void elite mi diyorsun o zaman
Minus273 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 26 Nisan 2021 #4 penancexd dedi: Void elite mi diyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Void serisinden alacaksan Void Elite daha iyidir ama Cloud 2 Wireless konusunda bir şey diyemem. Onu çok bilmiyorum.
penancexd dedi: Void elite mi diyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Void serisinden alacaksan Void Elite daha iyidir ama Cloud 2 Wireless konusunda bir şey diyemem. Onu çok bilmiyorum.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 26 Nisan 2021 #5 Bence Corsair Void Elite iyidir.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 26 Nisan 2021 #6 Ben olsam Cloud II Wireless alırdım. Şuan kablolusunu kullanıyorum ve çok memnunum. Wireless modelinin de üzeceğini sanmıyorum.
Ben olsam Cloud II Wireless alırdım. Şuan kablolusunu kullanıyorum ve çok memnunum. Wireless modelinin de üzeceğini sanmıyorum.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Nisan 2021 #7 penancexd dedi: Void elite mi diyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Bende aynı arayış içindeyim hocam. SteelSeries Arctis 9 ve Logitech G733 önerilen modeller arasında.
penancexd dedi: Void elite mi diyorsun o zaman Genişletmek için tıkla... Bende aynı arayış içindeyim hocam. SteelSeries Arctis 9 ve Logitech G733 önerilen modeller arasında.
penancexd Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #8 Onur Turgut Ermiş dedi: Ben olsam Cloud II Wireless alırdım. Şuan kablolusunu kullanıyorum ve çok memnunum. Wireless modelinin de üzeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kasması iyi diyorlar sadece daha çok basslı müzik dinleyeceğim için void elitenin görünüşü de güzel
Onur Turgut Ermiş dedi: Ben olsam Cloud II Wireless alırdım. Şuan kablolusunu kullanıyorum ve çok memnunum. Wireless modelinin de üzeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kasması iyi diyorlar sadece daha çok basslı müzik dinleyeceğim için void elitenin görünüşü de güzel
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Nisan 2021 #9 penancexd dedi: Ses kasması iyi diyorlar sadece daha çok basslı müzik dinleyeceğim için void elitenin görünüşü de güzel Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz nedir?
penancexd dedi: Ses kasması iyi diyorlar sadece daha çok basslı müzik dinleyeceğim için void elitenin görünüşü de güzel Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz nedir?
penancexd Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #10 Silinen üye dedi: Hocam bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1100tl